Ήρθε ο Πάσαλιτς: «Τετράδα και Ευρώπη οι στόχοι μου με τον Άρη» (photos + video)

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τόνισε τη μεγάλη του χαρά για τη συνεργασία με τους κίτρινους, βάζοντας τον πήχη των στόχων του σε μια θέση στην τετράδα και την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο 25χρονος Βόσνιος γκαρντ προσγειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και αφού δέχθηκε το καλωσόρισμα των ανθρώπων του Άρη υπογράμμισε ότι: “Νιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα, μετά το περσινό πέρασμά μου από την Καβάλα. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον Άρη σε μια μεγάλη ομάδα και σε μια χώρα που αγαπώ όπως είναι η Ελλάδα”.

Ο Πάσαλιτς ρωτήθηκε για τους στόχους που βάζει για τη νέα χρονιά και ήταν απόλυτος: “Κατ΄αρχήν προσωπικά για μένα είναι μεγάλο κίνητρο να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως ο Άρης και λόγω του κόσμου του… Οι στόχοι μας είναι είσοδος στην τετράδα, στα πλέι οφ και η έξοδος στην Ευρώπη. Θα δουλέψουμε για αυτούς”.

Σε ότι αφορά την ατυχία που είχε με τον τραυματισμό του και την απουσία του από την Εθνική Βοσνίας υπογράμμισε ότι: “Είναι τιμή για κάθε παίκτη να αγωνίζεται στην Εθνική της χώρας του. Οι γιατροί στη χώρα μου είπαν ότι με ξεκούραση και θεραπείες θα είμαι εντάξει, περιμένω και τους γιατρούς εδώ να με ενημερώσουν”.

Ο Πάσαλιτς σχολίασε το γεγονός ότι θα βρει και πάλι συμπαίκτη τον Καραποστόλου, όπως και στην Καβάλα: “Είχαμε συχνή επικοινωνία με τον Καραποστόλου. Είναι ένα καλό παιδί, μου είπε να έρθω στον Άρη γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και μια καλή ευκαιρία και ένας λόγος που ήρθα είναι και τα όσα είπαμε. Είναι χαρά μου να συνεργαστώ και πάλι μαζί του. Μίλησα και με τον Πάβσιτς, μου είπε καλά λόγια για τον Άρη, για την πόλη και είμαι σίγουρος ότι θα περάσω καλά στην νέα μου ομάδα και στην νέα μου ζωή”.

To Top