Αισιόδοξος ο Αρβανίτης για την υπόθεση Σκορδίλη

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του PRESSARIS με δηλώσεις που έκανε στην κρατική τηλεόραση αμέσως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος αναφορικά με το θέμα του Γάιου Σκορδίλη.

Ο κ. Αρβανίτης τόνισε πως “συζητήσαμε το πρωί με τον Γάιο Σκορδίλη και τον νομικό του εκπρόσωπο. Του κάναμε μια νέα πρόταση, πολύ καλά για τα δεδομένα της εποχής και του Άρη και περιμένουμε άμεσα την απάντησή του. Θέλουμε να είναι θετικά για να μπορέσουμε να ξεμπλοκάρουμε το θέμα που υπάρχει στη FIBA και να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι Αμερικανοί μας”.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο λέγοντας πως “θέλουμε να έρθει κοντά στην ομάδα γιατί τον έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη, να μας προσφέρει και ηθική και οικονομική στήριξη, γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσει η ομάδα τα προβλήματά της”.

Για τη πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως “θέλαμε ένα μεγάλο παιχνίδι στο ξεκίνημα! Το Άρης – Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μπασκετικό ντέρμπι. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, η ατμόσφαιρα εξαιρετικά και η υποδοχή στον Παναθηναϊκό άψογη”.

 

To Top