Καραμανλής στο PRESSARIS: «Αυτά τα παιδιά είναι η δύναμη του Άρη»

O Δημήτρης Καραμανλής υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη (μέχρι και τις ομάδες Κ16) μίλησε στο PRESSARIS με αφορμή την ολοκλήρωση της περιόδου, αλλά και την χθεσινή νέα επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΜ από την ομάδα Κ15 του Άρη.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάνουμε μια σκληρή και δύσκολη προσπάθεια τα τελευταία τρία χρόνια. Οι δυο τίτλοι από Κ16 και Κ15 είναι η κορυφή του παγόβουνου και χθες ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν δυο πρωταθλήματα και άπειρες χαρές από όλα τα τμήματα των ακαδημιών μας. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Πάνο Αλεξιάδη, τους προπονητές, βοηθούς, ιατρικό επιτελείο, γονείς και φυσικά όλα τα παιδιά. Αυτά τα παιδιά είναι η δύναμη του Άρη. Και όπως λέει το σύνθημα των ακαδημιών: Εμείς θα ξαναφέρουμε τον Άρη μας ψηλά… «!

Για το μεγάλο στοίχημα με τις ακαδημίες είπε: «Ναι, μια και γίνεται μια μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια στις ακαδημίες του Αρη εδώ και περίπου τρία χρόνια. Είναι ένα πραγματικό στολίδι για τον σύλλογο. Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα στα τουρνουά που παίζουμε. Πιστεύω ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας και αυτό το λένε οι αντίπαλοι και όχι εμείς. Αυτό αποδεικνύει βέβαια και εισροή των παιδιών αλλά και οι γονείς που είναι πολύ ευχαριστημένοι από την δουλειά που γίνεται. Έχουμε οργανωθεί με γήπεδα, ιματισμό, προπονητικά. Είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό εκτιμούν όσοι φέρνουν τα παιδιά τους.».

Για τον στόχο της μελλοντικής ενίσχυσης της μεγάλης ομάδας υπογράμμισε: «Φυσικά αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Από εκεί ξεκινάμε. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και το δείχνουν στα διάφορα τουρνουά. Και εμάς ο στόχος μας είναι να φέρουμε παίκτες που στο μέλλον να μπορέσουν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα σε μεγάλο ποσοστό».

Για την συνεργασία με άλλες ακαδημίες είπε: «Ανατολικά συνεργαζόμαστε με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, δυτικά με την Νίκη Ευκαρπίας και εκτός Θεσσαλονίκης με τον Νταηλάκη Καστοριάς. Στόχος μας να μεγαλώσει το δίκτυο συνεργασιών. Να υπάρξουν παιδιά που θα μπορούν να έρθουν στην πρώτη ομάδα του Άρη σε κάποιο χρονικό δοάστημα… Αλλά είναι και το άλλο, σημαντικό για μένα. Ο Άρης πρέπει να είναι εξωστρεφής και οι ακαδημίες να ανοίξουν τα φτερά τους, ώστε να εξαπλωθούν σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο. Ήταν δική μου επιθυμία».

 

Tags

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία «ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ» στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το… μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν.
Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν… σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το… ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις».
Τι ταξίδι κι αυτό…
Από την Εθνικής Αντίστασης και τα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στην… αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της «Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης» το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο… «πανεπιστήμιο» των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.
Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο «Πανόραμα 86», μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον «Α103», μετά στο «Αθλητικό Μετρόπολις» με την εκπομπή «Metrosport» μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον «Α103».
Στα τηλεοπτικά είχε… άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ…) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον «ΑΝΤ1», αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα… εγκλήματα τιμής, να περάσει στα… all time classic εγκλήματα των… διαιτητών και τις… απιστίες της «στρόγγυλης θεάς»!
Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και «Makedonia TV» και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player.
Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us