Αλεξανδρής: “Μας ξεγέλασαν…”

Ξεγελάστηκε ο Άρης από αυτούς που του έταζαν την συμμετοχή των Αμερικανών και τώρα δεν θα τους έχει! Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής σε δηλώσεις που έκανε για την ανατροπή των αγωνιστικών του πλάνων.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” υπογραμμίζοντας πως “δουλέψαμε τόσο καλά από το καλοκαίρι, φέραμε καλούς και έμπειρους παίκτες και Αμερικανάκια για να δώσουν φρεσκάδα όμως τη Δευτέρα αρχίζει το πρωτάθλημα και μας ξεγελάσανε. Νομίζαμε ότι μπορούμε να έχουμε τους παίκτες και στο πρωτάθλημα και ο σχεδιασμός ανατράπηκε”.

Για ότι έγινε το καλοκαίρι με το απαγορευτικό της FIBA τόνισε πως “ο πρόεδρος κάποια στιγμή θα μιλήσει. Δε γίνεται ένα τόσο μεγάλο σωματείο με τη δυναμική του Άρη να μην μπορεί να παρουσιάσει μια ομάδα όπως τη θέλει. Δε μιλάω μόνο για το θέμα Σκορδίλη. Κάναμε έναν σχεδιασμό χωρίς η διοίκηση να πρέπει να επωμιστεί όλες τις παλιές υποθέσεις. Δεν μπορεί με τα έσοδα που έχουμε να πληρώνουμε ΙΚΑ, εφορία, τους παίκτες και 100 παλιές υποθέσεις. Χρειαζόμαστε τους διακανονισμούς. Είχαμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μεγάλη ομάδα, για να έρθει ο κόσμος στο γηπεδο και να έχουμε περισσότερα έσοδα για να ανταποκριθούμε και στις παλιές υποχρεώσεις”.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι “είμαι ευτυχής που έχω αυτά τα παιδιά που δουλεύουν εξαιρετικά και μου δίνουν κουράγιο για να πιέσουμε καταστάσεις και να ενισχύσουμε την ομάδα και η δυναμικότητα να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Αλλιώς θα ήταν ο κόσμος, αν παίζαμε όλοι μαζί”, ενώ για τους στόχους του Άρη πλέον είπε: “Δεν μπορώ να οριοθετήσω τους στόχους. Είμαι ειλικρινής και σε κάποιους δεν ήχησε καλά. Με τους Αμερικάνους θα διεκδικήσουμε τετράδα, αν δεν παίξουν θα παλέψουμε για την παραμονή. Θα την εξασφαλίσουμε πιστεύω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα είναι δύσκολη χρονιά. Αν μπορέσουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ με δύο παίκτες, οι στόχοι θα είναι να είμαστε το λιγότερο στην εξάδα”.

 

To Top