Αλεξανδρίδης: “Υπήρχε ενδιαφέρον για τον Άρη, υπήρχαν και συζητήσεις”

Ένας μικρός… χαμός γίνεται ξαφνικά με το ενδιαφέρον “διάφορων” και πάντα “ανώνυμων” για την ΠΑΕ Άρης. Σήμερα το πρώην μέλος του Φορέα, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης αποκάλυψε πως ήξερε ότι υπήρχαν κάποιοι που ενδιαφέρονταν για την ομάδα και υπήρχαν και συζητήσεις… Προφανώς όλα αυτά θα αποκαλυφθούν στην γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη με ονόματα, διευθύνσεις και τραπεζικούς λογαριασμούς…

Οι δηλώσεις του κ. Αλεξανδρίδη στον “Αρένα 89,4”: “Ο βασικός στόχος ήταν η ομάδα να σωθεί κι αυτό έγινε. Τα πράγματα δεν βγήκαν ακριβώς όπως τα υπολογίζαμε, ωστόσο όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα ήθελε ενίσχυση, αυτό έγινε από την αρχή της σεζόν, όμως χρειαζόταν μοντάρισμα. Για το οικονομικό, ακόμα δεν έχει εκτιμηθεί αλλά έχει γίνει καλή δουλειά κι αυτό πηγαίνει μαζί με το αγωνιστικό δεν μπορείς να τα χωρίσεις. Βέβαια, αν είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς με τον Πανθρακικό όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Στον αγώνα πάντα αυτός που το θέλει πιο πολύ το παιχνίδι, αυτός κερδίζει”.

Για τα διοικητικά ο κ. Αλεξανδρίδης τόνισε: “Το Σάββατο θα γίνει Γενική Συνέλευση στη Λέσχη, παρόλα αυτά δεν ξέρω τι ακριβώς θα συζητηθεί. Μπορεί να συνεχίσει ο κ. Σκόρδας αλλά μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, αφού ήδη υπήρχαν κάποιοι οι οποίοι ενδιαφέρονταν. Τώρα το αν θα είναι άμεσο η σε περισσότερο χρόνο θα δείξει. Υπήρχε ενδιαφέρον για τον Άρη υπήρχαν και συζητήσεις. Όποιος έχει λεφτά πληρώνει και παίρνει τη ΠΑΕ”.



To Top