Ανανέωσε με Ατρόμητο ο Ούμπιδες

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χαβιέ Ούμπιδες! 

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός, Χαβιέ Ούμπιντες θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας μέχρι το 2019! 

Ο Αργεντίνος ηγέτης του Ατρομήτου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ανανέωση του αρχηγού ήταν επιθυμία τόσο της Διοίκησης της ομάδας όσο και του κόσμου αφού ο Χαβιέ Ούμπιντες είναι γνωστό ότι εκτός από ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής εντός των γηπέδων είναι και ο ηγέτης των αποδυτηρίων της ομάδας μας.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας δημιούργησαν με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου του αρχηγού μια συλλεκτική εμφάνιση του Ατρομήτου που μπροστά ανέφερε τις 190 συμμετοχές του με την ομάδα και στο πίσω μέρος τη διάρκεια του νέου συμβολαίου(2019)».

Οι πρώτες δηλώσεις Ούμπιδες μετά την υπογραφή των συμβολαίων

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για μένα, να κλείσω άλλο έναν χρόνο μαζί με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι τιμή μου που θα φορέσω αυτή τη φανέλα που αγαπώ και σέβομαι για άλλη μία χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σπανό και στον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Ευχαριστώ και τον προπονητή που ήθελε να παραμείνω άλλον έναν χρόνο στον Ατρόμητο. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και του χρόνου, όπως και φέτος. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας και όλοι μαζί θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον Ατρόμητο πολύ ψηλά»!

To Top