Απομακρύνονται Μανιάς και Κύργιας… Όλα ανοιχτά ακόμη και για προσφυγή!

Την καθοριστική επαφή της ΠΑΕ Άρης με τον εκπρόσωπο τους περιμένουν τις τελευταίες μέρες οι Μιχάλης Μανιάς και Μιχάλης Κύργιας. Η “σιωπή” που παρατηρείται στις περιπτώσεις και των δύο έχει προκαλέσει ανησυχία στο στενό τους περιβάλλον  αναφορικά με τις προθέσεις του συλλόγου.

Το τελευταίο διάστημα δεν υπήρξε καμία επαφή από πλευράς διοίκησης της ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα στο μυαλό των Κύργια και Μανιά να υπάρχει υπαρκτό ακόμα και το ενδεχόμενο προσφυγής, αν και αποτελεί την έσχατη λύση.

Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξει κρούση του εκπροσώπου των δύο ποδοσφαιριστών, ώστε να διερευνηθούν οι οριστικές προθέσεις της ΠΑΕ (μέσα από πράξεις) κι ακολούθως να παρθούν μερικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον των παικτών.

Απο το περιβάλλον των ποδοσφαιστών διεμηνύεται ότι πρόθεση τους είναι αρχικά η από κοινού λύση της συνεργασίας, καθώς αμφότεροι επιθυμούν να μην συνεχίσουν στον Άρη. Από εκει και πέρα ευελπιστούν ότι η λύση θα επιτευχθεί είτε με πρόταση που θα καταφθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης από άλλο σύλλογο για μεταγραφή είτε με το να χαρίσουν κάποιες οφειλές και να μείνουν ελεύθεροι.

Όπως και να έχει, το ενδεχόμενο της προσφυγής είναι μακρινό αλλά πάντα υπαρκτό, καθώς έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να το πράξουν, αν και προς το παρόν το αφήνουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

To Top