Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη για το “έγκλημα Γκόντα”!

Αρνητική ήταν η απόφαση για την ένσταση του Άρη στο “έγκλημα” Γκόντα! Στις 12.30 εκδικάστηκε η υπόθεση των κίτρινων για το ματς με τον ΚΑΟΔ και ο αθλητικός δικαστής έκρινε πως είναι “απαράδεκτη”. Οι κίτρινοι αναμένουν το σκεπτικό, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο…

Η ανακοίνωση στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: “Απορρίπτεται η ένσταση της ΑΡΗΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΡΗΣ, της 15-12-2012, ως απαράδεκτη”.

Ο Άρης στο ήδη κατατεθειμένο φάκελό του, που ήταν πλήρης εξαρχής για την δικαίωσή του, πρόσθεσε και την χθεσινή απόφαση της ΚΕΔ να τιμωρήσει τον Σπύρο Γκόντα για το «έγκλημα» της Δράμας.

Σαφέστατα και οι κίτρινοι περίμεναν από την ΚΕΔ μεγαλύτερη τιμωρία, την καρατόμηση του Γκόντα και φυσικά την τιμωρία των άλλων δύο ανεπαρκέστατων διαιτητών του αγώνα, Ταβουλαρέα και Τσώνου, οι οποίοι τελικά δεν έπαθαν τίποτα, όμως στην συγκεκριμένη εκδίκαση η τιμωρία του Γκόντα είναι διαπραγματευτικό «όπλο».

Τελικά ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να απορρίψει την ένσταση, βασιζόμενος στο… γράμμα του νόμου και όχι στο πνεύμα του νόμου, γιατί δεν υπήρχε απόφαση που αφορούσε την παιδιά, δηλαδή την ώρα που το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη (π.χ. λάθος στο χρονόμετρο, αν πάτησε ή όχι γραμμή, θέμα κατοχής), αλλά ήταν απόφαση της κρίσης του διαιτητή.

Η ουσία είναι ότι ο Άρης έχασε έναν δικό του αγώνα, επειδή έτσι το θέλησε ο Σπύρος Γκόντας. Η τιμωρία του με τρεις αγωνιστικές είναι σαν ένα “χάδι” στον διεθνή διαιτητή, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να καρατομηθεί από τους πίνακες, τουλάχιστον για την φετινή χρονιά.

 

 

To Top