Ο Άρης έλυσε (ακόμη) έναν «γόρδιο δεσμό»! Η επιστροφή στην κορυφή παραμένει το μεγάλο στοίχημα

Share This:

Η δικαίωση του Άρη στο θέμα της έκδοσης των δελτίων, αποτέλεσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των αποτελεσματικών κινήσεων του τελευταίου χρόνου. Λύθηκε ένας (ακόμη) «γόρδιος δεσμός», πριν αποτελέσει θηλιά στον λαιμό του συλλόγου και ανοίξει πληγές και μέτωπα, που θα τον πήγαιναν πολύ πίσω. 

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Στους τελευταίους δώδεκα μήνες, από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Θοδωρής Καρυπίδης μέχρι και σήμερα (πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος στο Κλεάνθης Βικελίδης) υπήρξαν πολλά ανοιχτά μέτωπα, με πιο χαρακτηριστικά:

1. Την δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ που θα εξασφάλιζε την άνοδο μέσα σε δυο-τρεις βδομάδες.

2. Την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

3. Της ΕΕΑ και των περίφημων ερμηνειών τύπου Μαρούπα της νομολογίας.

4. Της εξασφάλισης της ανόδου με την κατάκτηση της 1ης θέσης.

5. Την δημιουργία της νέας ΠΑΕ απαλλαγμένης από τα χρέη και τις αμαρτίες του παρελθόντος

6. Το πράσινο φως από το ΓΕΜΗ.

Σε αυτά τα μέτωπα – «γόρδιοι δεσμοί», όπως προαναφέρουμε, ο Άρης βρήκε την λύση. Τελευταία και στο θέμα των δελτίων…

Ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις ή ακόμη και σε εκείνες που είχε θεωρητικά δίκαιο τα προηγούμενα χρόνια και δεν το έβρισκε, σπάζοντας τα μούτρα του, ο Άρης φώναξε παρών και βγήκε νικητής… Ποιος ξέχασε πριν δυο χρόνια το τελευταίο χρονικά φιάσκο της συμμετοχής στα μπαράζ από τον απίθανο (τότε) υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος-προπονητή-επενδυτή κ.α. και τους συνεργάτες του;

Ο Άρης δικαιούται όχι μόνο να κοιτάζει μπροστά, αλλά και ψηλά… Η επιστροφή άλλωστε, στην κορυφή ήταν και είναι το μεγάλο στοίχημα. Αυτό που πρέπει να συσπειρώσει την οικογένεια του Άρη. Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για μισό βήμα προς τα πίσω…

 

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία "ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ" στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το... μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν. Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν... σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το... ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις". Τι ταξίδι κι αυτό... Από την Εθνικής Αντίστασης και τα "ΣΠΟΡ του Βορρά", στην... αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της "Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης" το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο... "πανεπιστήμιο" των εφημερίδων "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη", εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο "Πανόραμα 86", μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον "Α103", μετά στο "Αθλητικό Μετρόπολις" με την εκπομπή "Metrosport" μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον "Α103". Στα τηλεοπτικά είχε... άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ...) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον "ΑΝΤ1", αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα... εγκλήματα τιμής, να περάσει στα... all time classic εγκλήματα των... διαιτητών και τις... απιστίες της "στρόγγυλης θεάς"! Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και "Makedonia TV" και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player. Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us