Τεράστια η ευθύνη σε Καρυπίδη! Ο κόσμος ζητάει απαντήσεις και λύσεις

Ο Άρης απέτυχε να ανέβει στην Σούπερ λίγκα… Τουλάχιστον αγωνιστικά και μαθηματικά. Μέσα σε ένα θολό και σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, ανίσχυρος και… φλύαρος, χωρίς να καταφέρει να πάρει ένα «μεγάλο» παιχνίδι.

Το σημερινό 0-0 με την Λαμία ήταν η κορυφή του παγόβουνου στα τεράστια λάθη εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων. Mαθηματικά δεν ανεβαίνει ο Άρης. Εάν και εφόσον υπάρξει παράθυρο (πράγμα εξαιρετικά απίθανο) μπορεί να υπάρξει ελπίδα μέσω των αδειοδοτήσεων. Αλλά και πάλι η ουσία δεν αλλάζει, μια και ο Άρης ήταν ο μεγάλος χαμένος της χρονιάς.

Μοιραία. η μεγαλύτερη ευθύνη πέφτει στον μεγαλομέτοχο Θόδωρο Καρυπίδη. Οι ευθύνες του τεράστιες, τα λάθη του συγκεκριμένα:

  1. Λάθος αγωνιστικός σχεδιασμός
  2. Λάθος η στήριξη στον Αναστόπουλο, όταν η ομάδα «φώναζε» για τον κατήφορό της.
  3. Δεν διατήρησε την ισορροπία στα αποδυτήρια, εξαιτίας των οικονομικών εκκρεμοτήτων.
  4. Δεν θωράκισε την ομάδα εξωαγωνιστικά, με αποτέλεσμα Απόλλων και Λαμία να πάρουν βαθμούς που δεν τους άξιζαν λόγω των διαιτητικών αποφάσεων. Κατάντια ο Άρης να είναι εκτός των κέντρων αποφάσεων και ανίσχυρος απέναντι σε συλλόγους, όπως ο Απόλλων και η Λαμία. 

Μέσα σε αυτό το κάδρο ο Άρης καλείται να βαδίσει στην επόμενη μέρα. Να αποδράσει από τα προβλήματά του.

Ο κόσμος ζητάει απαντήσεις και λύσεις. Ο Άρης πρέπει να επιστρέψει στη φυσική του θέση και γι αυτό χρειάζονται πράξεις, γενναίες αποφάσεις και όχι λόγια και καφενειακές συζητήσεις.

Tags

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία «ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ» στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το… μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν.
Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν… σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το… ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις».
Τι ταξίδι κι αυτό…
Από την Εθνικής Αντίστασης και τα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στην… αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της «Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης» το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο… «πανεπιστήμιο» των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.
Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο «Πανόραμα 86», μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον «Α103», μετά στο «Αθλητικό Μετρόπολις» με την εκπομπή «Metrosport» μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον «Α103».
Στα τηλεοπτικά είχε… άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ…) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον «ΑΝΤ1», αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα… εγκλήματα τιμής, να περάσει στα… all time classic εγκλήματα των… διαιτητών και τις… απιστίες της «στρόγγυλης θεάς»!
Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και «Makedonia TV» και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player.
Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us