H ποδοσφαιρική αφρόκρεμα έστειλε το μήνυμα: «Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη, πρέπει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία»!

Share This:

Ήταν από τις λίγες φορές που βρέθηκαν τόσες πολλές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες μαζεμένες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η αφορμή ήταν φυσικά το φιλικό για τον Αρτούρ Λεκμπέλο, αλλά το μήνυμα που έστειλε η ποδοσφαιρική αφρόκρεμα προς κάθε κατεύθυνση ήταν ξεκάθαρη: «Ο Άρης πρέπει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία»!

Δέλλας, Νικοπολίδης, Βόκολος, Νταμπίζας, Κυργιάκος, Βάλλας, Μπασινάς, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Καφές, Καραγκούνης, Κούτσης, Κατεργιαννάκης ήταν μερικοί από τους παίκτες που πάτησαν χθες το χορτάρι του γηπέδου Χαριλάου, απέδωσαν τιμή σε έναν πρώην συναθλητή τους, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια του Άρη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της, σε αυτό το ιδιαίτερο ραντεβού.

Όλοι τους στις συζητήσεις με τους βετεράνους του Άρη, με τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και τις δηλώσεις τους on camera τόνισαν την μεγάλη δυναμική που εξακολουθεί να έχει ως όνομα ο «θεός του πολέμου», υπογραμμίζοντας παράλληλα, την μεγάλη ανάγκη που έχει το ποδόσφαιρο από έναν «δυνατό Άρη». Η ατάκα ότι: «Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη, πρέπει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία» δεν ήταν σχήμα λόγου, αλλά πραγματικό πιστεύω όλων.

Φυσικά, εδώ χωράει μεγάλη συζήτηση για το βάρος (και οι τεράστιες ευθύνες) που έχει στις πλάτες της η διοίκηση του Άρη για να κάνει πράξη το παραπάνω, αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται υγιώς με το ποδόσφαιρο, κατά πόσο μπορούν να εξασφαλίσουν τις συνθήκες επιστροφής ομάδων, όπως είναι οι κιτρινόμαυροι στην φυσική τους θέση.

Γιατί με τα όσα νοσηρά είδαμε και φέτος, το ελληνικό ποδόσφαιρο «κάνει ό,τι μπορεί» για να κρατήσει μακριά τον Άρη από την επιστροφή του…

Tags

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία "ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ" στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το... μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν. Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν... σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το... ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις". Τι ταξίδι κι αυτό... Από την Εθνικής Αντίστασης και τα "ΣΠΟΡ του Βορρά", στην... αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της "Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης" το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο... "πανεπιστήμιο" των εφημερίδων "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη", εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο "Πανόραμα 86", μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον "Α103", μετά στο "Αθλητικό Μετρόπολις" με την εκπομπή "Metrosport" μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον "Α103". Στα τηλεοπτικά είχε... άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ...) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον "ΑΝΤ1", αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα... εγκλήματα τιμής, να περάσει στα... all time classic εγκλήματα των... διαιτητών και τις... απιστίες της "στρόγγυλης θεάς"! Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και "Makedonia TV" και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player. Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us