SOS για τον Ερασιτέχνη Άρη!

Share This:

Η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Άρη είναι οριακή… Δεν ξέρουμε αν ακούει κανείς, αλλά είναι γεγονός ότι φτάνουν καθημερινά στο PRESSARIS ομολογίες, προβληματισμοί και αγωνίες που συνθέτουν ένα τοπίο εκτάκτου ανάγκης.

Τα προβλήματα σε ΟΛΟΥΣ γνωστά. Μερικά από αυτά; Οφείλουμε να τα καταγράψουμε:

1. Κομμένο φυσικό αέριο στο γήπεδο.

2. Προβλήματα στο γυμναστήριο με μια εικόνα που δεν τιμά τον σύλλογο (μας κατέθεσαν χειρότερες περιγραφές, αλλά σεβόμαστε την φήμη και τη δυναμική του συλλόγου).

3. Συμβούλια όπου όλοι «πετάνε την μπάλα» μακριά από την ουσία και απλά παρεβρίσκονται…

4. Μεταφορά των προβλημάτων στους εφόρους, οι οποίοι έχουν δείξει εμπράκτως την αγάπη τους για τον σύλλογο, αλλά δεν είναι αυτοί που πάντα θα βγάζουν το «κάρο από την λάσπη».

5. Έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στην «μητέρα» του συλλόγου, τον ΑΣ Άρης και τους εφόρους, με εμμονή στη φιλοσοφία του «αυτόματου πιλότου».

6. Έλλειψη οικονομικής στήριξης στα τμήματα…

Προβλήματα που μπορεί (ναι μεν) να υπήρχαν και να υπάρχουν, αλλά δείχνουν αυξημένα και αποτελούν βαρίδιο για τον σύλλογο.

Ο πρόεδρος Γιάννης Ψηφίδης έχει το καρπούζι και το μαχαίρι… Γνωρίζουμε ότι αγαπάει τον σύλλογο και έχει κάνει προσπάθειες μεγάλες…

Πέρα από τις όποιες δημόσιες εμφανίσεις του για λόγους εντυπώσεων και δημοφιλίας, οφείλει να κάνει απλά το στοιχειώδες: να προσφέρει έργο.

 

 

Tags

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία "ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ" στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το... μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν. Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν... σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το... ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις". Τι ταξίδι κι αυτό... Από την Εθνικής Αντίστασης και τα "ΣΠΟΡ του Βορρά", στην... αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της "Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης" το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο... "πανεπιστήμιο" των εφημερίδων "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη", εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο "Πανόραμα 86", μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον "Α103", μετά στο "Αθλητικό Μετρόπολις" με την εκπομπή "Metrosport" μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον "Α103". Στα τηλεοπτικά είχε... άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ...) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον "ΑΝΤ1", αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα... εγκλήματα τιμής, να περάσει στα... all time classic εγκλήματα των... διαιτητών και τις... απιστίες της "στρόγγυλης θεάς"! Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και "Makedonia TV" και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player. Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us