ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρβανιτίδης στο PRESSARIS: “Eίμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε-Θέλουμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Άρη…”

Η σκανδαλώδη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να «κρατήσει» τον Άρη στη Γ΄ Εθνική, επί της ουσίας οδήγησε σε πλήρη διοικητική αναδιοργάνωση το ποδοσφαιρικό τμήμα, με κυριότερη όλων εξέλιξη, την άρση εμπιστοσύνης του Ερασιτέχνη προς τον Άλεξ Κάλας και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, οι οποίοι αποτελούν -πλέον- παρελθόν από τον σύλλογο.

Στο προσκήνιο έχει επιστρέψει και πάλι η «ομάδα Αρβανιτίδη». Ο επικεφαλής της κίνησης των τεσσάρων (Δημήτρης Νάτσης, Δημήτρης Ανθουλάκης και Μπάμπης Τσοχαταρίδης οι υπόλοιποι) επιχειρηματιών, Νίκος Αρβανιτίδης μίλησε στο PRESSARIS, τονίζοντας αρχικά, ότι το ενδιαφέρον του ίδιου και των συνεργατών του για εμπλοκή στα κοινά του Άρη παραμένει ακόμα ενεργό:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι. H επιθυμία μας να δραστηριοποιηθούμε παραμένει, είτε μιλάμε για Φούτμπολ Λιγκ, είτε ακόμα και για Γ΄ Εθνική. Το είχαμε, άλλωστε, τονίσει και παλαιότερα, ότι είμαστε διατεθειμένοι και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε τον σύλλογο, αν μας ζητηθεί. Είμαστε τέσσερις άνθρωποι που μοναδικό μας όφελος απ΄όλη αυτή την ιστορία θα είναι το καλό του Άρη. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε κάθε νόμιμη οδό, να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να γλιτώσουμε τον σύλλογο από μία ακόμα χρονιά στην τρίτη κατηγορία».

Ερωτώμενος για το αν έχουν ήδη υπάρξει οι πρώτες επαφές με την πλευρά του Ερασιτέχνη, είχε να πει: «Είναι γεγονός ότι γίνονται κάποιες ενέργειες. Πλέον, όμως, είμαστε σε πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο. Έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά όλα τα φλέγοντα ζητήματα, σε σύγκριση με ένα μήνα πριν, όταν εκφράσαμε στη Γενική Συνέλευση το ενδιαφέρον μας να αναλάβουμε τις τύχες του συλλόγου. Είμαι στο και πέντε και όχι στο παρά πέντε, όπως τότε».

Για την εκπροσώπηση του Άρη στο Διαιτητικό Δικαστήριο, τόνισε: «Έχουμε ήδη δρομολογήσει κάποιες επαφές με νομικούς για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ακόμα, όμως, δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα είμαστε εμείς στην “επόμενη μέρα”. Πρέπει να περιμένουμε την αυριανή Γενική Συνέλευση. Το Σώμα είμαι αυτό που θα αποφασίσει. Εγώ και οι συνεργάτες μου, πάντως, είμαστε στη διάθεση του Άρη».

Για τους παίκτες του τωρινού ρόστερ και το μέλλον τους στην ομάδα: «Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι την περίοδο εκείνη της Γενικής Συνέλευσης είχαμε έρθει σε συμφωνία με πολλούς παίκτες για την επόμενη σεζόν. Οι περισσότεροι, όμως, από τη στιγμή που δεν πήραμε το χρίσμα έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό με άλλες ομάδες. Μην ξεχνάτε ότι ξεκίνησε ήδη η Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, στις προθέσεις μας είναι, εφόσον, αναλάβουμε, να ξεκινήσουμε άμεσα επαφές με τους παίκτες του τωρινού ρόστερ»

To Top