Διαμαντόπουλος στο RPESSARIS: «Μεγάλη τιμή το ενδιαφέρον του Άρη…»

Share This:

Η περίπτωση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Παύλου Μυροφορίδη αλλά και του Θοδωρή Καρυπίδη, εφόσον ο πρώτος αναλάβει μέσα στην εβδομάδα οριστικά κι επίσημα το πόσο του τεχνικού διευθυντή.

Ο 28χρονος φορ, ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης και μίλησε στο PRESSARIS για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους»:

«Όταν μία μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη ενδιαφέρεται είναι λογικό να νιώθεις τιμή. Κάθε ποδοσφαιριστής το ίδιο κι εγώ, πάντα σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οριστικά έλυσα τη συνεργασία μου με τον Απόλλωνα και πλέον περιμένω μία επίσημη πρόταση. Κάποιες επαφές με τον Άρη έχουν γίνει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο».

Προτάσεις από άλλες ομάδες έχεις στα χέρια σου;

«Ναι, απλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Έχω μιλήσει με τον Άρη, απλά θα χρειαστεί να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα».

Το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Παύλο Μυροφορίδη πως το βλέπεις;

«Ο Παύλος είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Σίγουρα αν συμφωνήσει με τον Άρη η επόμενη σεζόν, θα έχει κατά τη γνώμη μου απόλυτη επιτυχία. Ίσως στον Άρη φέτος παρότι έγιναν εξαιρετικές μεταγραφές δεν βρέθηκε η κατάλληλη χημεία. Δεν φάνηκε να είναι προετοιμασμένος για τις ιδιαιτερότητες αυτής της κατηγορίας».

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us