ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιστορικό… κειμήλιο για τον Άρη και τον λαό του με τη σφραγίδα της Τσέλσι! (photos)

Ένα ακόμη ιστορικό… κειμήλιο έφτασε από φίλο αναγνώστη στο PRESSARIS με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου. Ο Κώστας Αλευρόπουλος μας έστειλε την παρακάτω επιστολή, μαζί με κάποια… ντοκουμέντα που καταγράφουν την υπεροχή του Άρη και του κόσμου του, έχοντας τη σφραγίδα της μεγάλης Τσέλσι.

Αναλυτικά:

“Κομμάτι της ιστορίας της Θεσσαλονίκης ο ΑΡΗΣ μας και το ανάποδο .Ευτυχης κάτοχος πριν απο λιγο καιρό του επίσημου περιοδικού του επαναληπτικού αγώνα (match programme) του 1970 ανάμεσα στην Τσέλσι και τον ΑΡΗ !!

Με αναφορές και βιωματικές εμπειρίες των Αγγλων απο την φιλοξενεία της πόλης και του ΑΡΗ.Συμφωνα με αυτούς στο πρωτο παιχνίδι στο Καυτατζογλειο ειχε 50.000 θεατές!!

Αν ψαξει κανείς θα βρει οτι το 1970 ο πληθυσμός της Θεσσαλονίκης ηταν περίπου 600.000 ! και αυτο μπορει να λεει πολλά για την δυναμική του συλλόγου, που οφείλει να ξανα αποκτήσει .

Σας στελνω τρεις απο τις 20 σελίδες του περιοδικού της Τσέλσι πολυ χαρακτηριστικές.

ΥΓ.Ελπίζω οταν και αν φτιαχτεί  το μουσείο του συλλόγου να  γεμίσει απο αναμνηστικά και ντοκουμέντα  που σίγουρα ολοι οι οπαδοί της ομάδας μας κατέχουμε και θα προσφέρουμε”.

match programme (1)keim
match programme1

To Top