Αγγ. Γρόλλιος: “Tον Απρίλιο τα αποτελέσματα του ελέγχου, θα ανακοινωθούν σε γενική συνέλευση”

Την θέση ότι τον Απρίλιο θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου εξέφρασε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Άγγελος Γρόλλιος στην εκδήλωση που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

H αρχική εκτίμηση-δέσμευση των μελών της ΚΜΑ ήταν για τα μέσα Μαρτίου, όμως προέκυψε νέα ημερομηνία: “Ο έλεγχος θα τελειώσει στις αρχές του Απριλίου, διότι έχει καθυστερήσει λόγω κάποιων χρονοβόρων διαδικασιών με τις τράπεζες. Τα αποτελέσματα του θα ανακοινωθούν στην επόμενη ΓΣ της ΚΜΑ” είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των χρεών λέγοντας ότι: “Όσον αφορά τα χρέη της ομάδας, όταν αντιληφθήκαμε στην πορεία ότι ήταν πάνω από 30 εκατομμύρια και όχι 20 ή 21, πάθαμε ένα σοκ. Δυστυχώς από το 2004 μέχρι το 2012, η πολιτική των διοικήσεων ήταν κακή. Το πως καταφέραμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα, μόνο εμείς το ξέρουμε”.

Σε άλλο σημείο της εκδήλωσης τονίστηκε: “Μέχρι την Τρίτη η ομάδα χρειάζεται 60.000 για να “βγει” η χρονιά. Μικρό ποσό, αλλά δεν υπάρχει”, επιβεβαιώνοντας αυτό που επισημάναμε σε ρεπορτάζ νωρίτερα ότι: “το πρόβλημα του Άρη παραμένει και απαιτούνται λύσεις”.

To Top