Δούλεψαν και έδειξαν ότι είναι… ομάδα! Επιβεβλημένη η ενίσχυση

Ομάδα, διοίκηση και κόσμος κλήθηκαν στη χθεσινή πρεμιέρα με την Καστοριά να περάσουν το πρώτο από τα πολλά “τεστ” που θα συναντήσουν μπροστά τους στη μαρτυρική για τον σύλλογο φετινή χρονιά.

Όπως είναι λογικό τα βλέμματα όλων καρφώθηκαν στις προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που στο χορτάρι του “Κλ. Βικελίδης” ξεδίπλωσαν τους κόπους όλης της προετοιμασίας.

Όσοι βρέθηκαν στην σημερινή αποστολή του Άρη ανήκουν στο ρόστερ του συλλόγου 1,5 σχεδόν μήνα και όπως έχουν τονίσει αρκετοί εξ αυτών το τελευταίο διάστημα, γνωρίζουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Ξέρουν πως να καλύπτουν τις αδυναμίες των συμπαικτών τους και πως να εκμεταλλεύονται τα προτερήματα τους.

Ο χθεσινός Άρης έδειξε καλοδουλεμένος, είχε το πάθος που απαιτήσουν οι συγκυρίες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά προπαντώς είχε πλάνο μέσα στο παιχνίδι του. Πέρα από την πολύ καλή λειτουργία στις στημένες φάσεις, αλλά και την γρήγορη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και ωριμότητα, παραμένοντας πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο του 57χρονου τεχνικού καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ακόμα και στα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων, δεν αντέδρασαν δείχοντας την προσήλωση τους στο παιχνίδι και τον στόχο που δεν ήταν άλλος από τη νίκη.

Πρώτο δείγμα θετικό, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να αποδεικνύει πως παρά τα προβλήματα το ρόστερ του φετινού Άρη, έστω και με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, μπορεί να περιμένει αρκετά!

Φυσικά αναμένει την ενίσχυση, θεωρείται επιβεβλημένη, η οποία και θα… καθαρογράψει τη διαφορά του Άρη από τις άλλες ομάδες.

To Top