Δυο… “ξένοι” στην ίδια πόλη για τον Άρη

Ο Πάουλο Κάμπος έρχεται  για να πιάσει δουλειά στον Άρη, εκεί όπου θα έχει στενό συνεργάτη του τον Γιάννη Τοπαλίδη!

Μετά το deal των «κίτρινων» με τον 57χρονο Βραζιλιάνο, ο Γιώργος Γαλανός ήρθε σε συμφωνία και με τον Τοπαλίδη.

Ο πρώην συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Θεσσαλονίκη και έδωσαν τα χέρια προκειμένου να αναλάβει έναν σύνθετο ρόλο, αυτόν του γενικού αρχηγού και του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα!

Μάλιστα, ο Τοπαλίδης αναμένεται να είναι σήμερα παρών στην προπόνηση για να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Άρη. Ο δε Κάμπος αναμένεται προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την Κυριακή στις 8 το πρωί μέσω Λονδίνου και Αθήνας, ώστε να δει το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας και την Δευτέρα να πιάσει και επίσημα δουλειά.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για δυο προπονητές που έχουν την ίδια ηλικία, αλλά είναι μεταξύ τους τελείως άγνωστοι, με δυο διαφορετικές αγωνιστικές φιλοσοφίες εκ πρώτης όψεως. Παράλληλα, καλούνται μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να βρουν τη… χημεία τους, τη φιλοσοφία τους σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο και να λειτουργήσουν προς όφελος της ομάδας.

Φυσικά τους ενώνει ο κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από την αγωνιστική ισχύ του Άρη και την επιστροφή του σε δυο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Γι αυτό άλλωστε βρίσκονται “δυο ξένοι” στην ίδια “πόλη”.

Ο Άρης έχει δει πολλά πρόσωπα να έρχονται, να περνούν και να χάνονται. Από δυο ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, όπως είναι ο Κάμπος και ο Τοπαλίδης περιμένει το 100% των γνώσεων και των έργων τους για να προχωρήσει αποφασιστικά στον “γολγοθά” που επέλεξε να διαβεί.

Δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας. Για κανέναν…

To Top