Εισβολέας αγκάλιασε τον Ροναλντίνιο (video)

Ένα ακόμα περίτρανο δείγμα της λατρείας που τρέφουν οι φίλαθλοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη προς τον Ροναλντίνιο ανεξάρτητα με την λίαν φθίνουσα πορεία της καριέρας του έλαβε χώρα χθες στη διάρκεια του αγώνα της Κερετάρο με την Πουέμπλα για την 8η αγωνιστική του μεξικανικού πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα με το παιχνίδι να έχει μπει στις καθυστερήσεις του και την ομάδα του να γνωρίζει μία ακόμα ήττα ο Ροναλντίνιο έπειτα από μία απογοητευτική εμφάνιση καθόταν από το 62ο λεπτό στον πάγκο καθώς είχε αντικατασταθεί από τον Ιγκάθιο Αμπρίθ που έριξε αντ’ αυτού στον αγώνα τον Έντγκαρ Πατσέκο ο οποίος επίσης απέτυχε να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για τους φιλοξενούμενους.

Παρά την όχι καλή εμφάνιση του 34χρονου Βραζιλιάνου σταρ όμως νεαρός θαυμαστής του εισέβαλε με ορμή στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε να τον αγκαλιάσει στον πάγκο όπου καθόταν επί περίπου μισή ώρα πριν επέμβουν οι άνδρες ασφαλείας και τον απομακρύνουν.

Πριν από την έναρξη του αγώνα όμως ο πρώην άσος των Γκρέμιο, Παρί Σεν Ζερμέν , Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Φλαμένγκο και Ατλέτικο Μινέιρο έδωσε ένα μίνι σόου.

Η Κερετάτο απογοητεύει στο πρωτάθλημα της χώρας της Κεντρικής Αμερικής με μόλις πέντε βαθμούς στην ως τώρα διαδρομή της διοργάνωσης και βρίσκεται στην 17η και προτελευταία θέση ισοβαθμώντας με την ουραγό Πουμάς.

πηγή: onsports.gr

To Top