Νέα διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ από τις 12.50 μ.μ. στον Άρη!

Εγκρίθηκε η αίτηση για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ Άρης! Από τις 12.50 το μεσημέρι της 22 Μαΐου, η κίτρινη ΚΑΕ έχει νέα διοίκηση Πρωτοδικείου και αλλάζει και τυπικά πλέον σελίδα!

Προηγουμένως, είχε εκδικαστεί η προσφυγή του ΑΣ Άρη ςστο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την δημιουργία νέου διοικητικού σχήματος! Παρόντες στην διαδικασία που δρομολόγησε ο ερασιτέχνης Άρης και συντόνισε ο νομικός του ΑΣ Χρήστος Γρόλλιος, ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης και ο πρώην πια πρόεδρος Γιάννης Δαμιανίδης.

Η παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΓΕΝΕΣΙΣ κρίθηκε αναγκαία σήμερα το πρωί στα δικαστήρια, γιατί προφανώς δεν έφτανε μόνο η έγγραφη συγκατάθεση των μετόχων. Ο Χρήστος Γρόλλιος ανέλυσε στο δικαστήριο την υπόθεση και για ποιους λόγους οδηγείται ο μπασκετικός Άρης στην λύση διοίκησης με έγκριση πρωτοδικείου.

Η έγκριση αυτή ήρθε ακριβώς στις 12.50 το μεσημέρι με αποτέλεσμα να δοθεί το χρίσμα στη νέα διοίκηση του μπασκετικού Άρη, η οποία θα απαρτίζεται από τους Λευτέρη Αρβανίτη, Θόδωρο Κουρόγλου, Θόδωρο Εμμανουηλίδη, Λάζαρο Πετρομελίδη και Χρήστο Γαλιλαία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στα δικαστήρια ήταν αρκετοί νομικοί του συλλόγου, όπως οι Νίκος Βαλεργάκης και Άγγελος Γρόλλιος, αλλά και ο Γιώργος Οικονόμου.

Γίνεται προσπάθεια να συνεδριάσει σήμερα το νέο διοικητικό συμβούλιο, ώστε να συγκροτηθεί άμεσα σε Σώμα και να ξεκινήσει το έργο της.

To Top