Ελεύθερος και επίσημα ο Μπακασέτας αναζητεί την επόμενη ομάδα του

Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τους Τάσο Μπακασέτα και Γιώργο Γεωργακόπουλο, για την προσφορά τους στην ομάδα. Οι δυο ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι από τους Αρκάδες και πλέον αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για τον Μπακασέτα, υπήρξε επαφή του Άρη με τον παίκτη πριν μερικές μέρες, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος στο PRESSARIS υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, μια και έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί στη Σούπερ λίγκα.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές Τάσο Μπακασέτα και Γιώργο Γεωργακόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Αμφότεροι τίμησαν τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ από μικρή ηλικία και έζησαν από κοντά την ανοδική πορεία του συλλόγου μέσα από επιτυχίες και ιστορικές στιγμές.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και ευχήθηκαν η ομάδα να πανηγυρίσει σύντομα έναν τίτλο.

O Τάσος Μπακασέτας είπε συγκεκριμένα: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους παράγοντες της ομάδας. Έζησα πολλές και μεγάλες επιτυχίες με τον Αστέρα. Εύχομαι υγεία στους συμπαίκτες μου, σε όλη την οικογένεια του Αστέρα και έναν τίτλο στην ομάδα γιατί τον αξίζει»

To Top