ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ελλάς και… ΕΛΑΣ της υποκρισίας! Σταμάτησαν οπαδούς του Άρη στο Αντίριο!

Ελλάς και… ΕΛΑΣ της υποκρισίας! Σταμάτησαν οπαδούς του Άρη στο Αντίριο! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Στη χώρα που τα μεγαλοσυμφέροντα επικρατούν, στην χώρα που οι μεγαλοφοροφυγάδες είναι έξω από τα… κάγκελα και αν ένας απλός πολίτης χρωστάει και 10 ευρώ στην εφορία τον κυνηγούν οι αρχές, σε μια επικράτεια όπου βασιλεύει η υποκρισία και οι πολιτικάντηδες της σφαλιάρας, ζούμε καθημερινά απίστευτες καταστάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελίες φίλων του Άρη, η ελληνική αστυνομία, αντί να σπεύσει να συλλάβει τον οπλοφόρο μεγαλοεπιχειρηματία που της ξέφυγε μέσα από τα ίδια της χέρια, φρόντισε να σταματήσει ένα βανάκι εννιά ατόμων στο Αντίριο, στην γέφυρα για το Ρίο και την Αχαΐα, γιατί έκαναν το… λάθος να επιλέξουν να δουν Κυριακάτικα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, ειρηνικά και ανθρώπινα!

Πραγματική αθλιότητα σε μια χώρα που έχουν καταρρεύσει αξίες και θεσμοί που προκαλεί μόνο οργή! Συνθήκες δικτακτορίας, σε μια υποτίθεται δημοκρατική χώρα και ενώ έχουν προηγηθεί όργια σε γνωστά γήπεδα του σκότους, την ώρα που οι φίλαθλοι του Άρη έχουν επισκεφτεί όλα τα γήπεδα, χωρίς να γίνει το παραμικρό, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς.

To Top