Επίθεση Αρβανίτη σε Πετράτο: “Το μπάσκετ κατάντησε έτσι από ανθρώπους σαν τον κύριο Πετράτο! – Ύποπτα τα συμβόλαια…”

Ο Λευτέρης Αρβανίτης επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως δεν μπορεί να βρεθεί άκρη με τους πιστωτές όταν συνομιλητής στις διαπραγματεύσεις είναι ο Νίκος Πετράτος, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορεί να βρεθεί λύση με απευθείας συζητήσεις με τους παίκτες και τόνισε πως τα συμβόλαια που είχαν υπογραφεί τότε ήταν… ύποπτα!

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Άρης στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την καταγγελία του Νίκου Πετράτου στον ΕΣΑΚΕ: «Σε αυτό το κομμάτι ήμαστε καλυμμένοι νομικά. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες και αυτό θα αποδειχτεί όταν κληθούμε από τον αθλητικό δικαστή ή τον ΕΣΑΚΕ. Η ομάδα υπάρχει στο άρθρο 99 και για αυτό παίζει στο πρωτάθλημα. Ο Πετράτος το έκανε για λογούς εντυπώσεων και εκμεταλλεύτηκε την άγνοια των καλαθοσφαιριστών του. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Το μπάσκετ κατάντησε έτσι από ανθρώπους σαν τον κύριο Πετράτο».

Για τα γενναία κουρέματα στους καλαθοσφαιριστές: «Όντως έγιναν συζητήσεις και έγιναν κουρέματα. Το πρόβλημα είναι πως ήθελαν να πάρουν τα χρήματα τους στο επόμενο 12μηνο, κάτι που δε γίνεται γιατί η κατάσταση στον Άρη είναι αισχρή. Μιλάμε για παίκτες που έχουν υπογράψει πολυετή και τεράστια συμβόλαια, έχουν πάρει όλοι τους πάνω από το 60% του ποσού και ζητάνε μέσα σε ένα χρόνο το υπόλοιπο. Ήταν ύποπτα αυτά τα συμβόλαια για την αξία των παικτών ακόμα και για εκείνη την εποχή. Πάνω σε αυτά εμείς ζητήσαμε ένα κούρεμα και αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Του είπα πως δε γίνεται να πληρωθεί όλο το ποσό μέσα σε ένα χρόνο και δεν μπορεί να το καταλάβει. Μπορούμε να βρούμε λύση με τους παίκτες αλλά όχι με τον Πετράτο».

Για την αδειοδότηση της ομάδας: «Την εποχή που υπογράφτηκε η δήλωση δεν υπήρχε τελεσίδικη απόφαση. Όλα αυτά ο κ. Πετράτος τα λέει για να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος του Άρη. Ο Άρης έχει χρυσοπληρώσει τους παίκτες του Πετράτου και τον ίδιο».

Για το τα θα γίνει από δω και πέρα: «Έχουμε δυο μήνες για να συμβιβαστούμε με όσο δυνατόν περισσότερους παίκτες. Πρέπει να καταλάβουν πως οι εποχές είναι δύσκολες. Τα τηλεοπτικά και ο ΟΠΑΠ είναι αβέβαια. Προσπαθούμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή λύση και να δημιουργήσει ο Άρης όσο περισσότερα έσοδα γίνεται».

To Top