Επιμένει στη συνάντηση με ΑΣ και οργανωμένους για το… οικονομικό ξεκαθάρισμα

Ο Ερασιτέχνης Άρης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Γαλανό, “σηκώνοντας” το… γάντι από την τελευταία ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος στην οποία έθετε θέμα παραμονής του Τάσου Οικονόμου για να συνεχίσει.

Από χθες πάντως, ο… πρώην επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε ότι καλεί καλεί τους συνδέσμους για να γίνει το ξεκαθάρισμα των οικονομικών λογαριασμών με τον ΑΣ Άρης, ώστε να μην υπάρχουν υπόνοιες και ερωτηματικά στο θέμα των χρημάτων.

Όπως είπε: «Πάμε όλοι μαζί την Τετάρτη 4 μ.μ. στα γραφεία του Άρη, εμείς, οι παράγοντες του Ερασιτέχνη και οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών για να δούμε πόσα χρήματα έβαλα στον σύλλογο και να ξεκαθαρίσουν όλα. Και μετά θα δούμε ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από τον Άρη».

Και χθες από την Αθήνα όπου βρίσκεται επέμενε στη θέση αυτή, πριν πάντως βγει η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης και ενώ υπήρχαν οι δηλώσεις του Τάσου Οικονόμου, σύμφωνα με τις οποίες «Τα παραστατικά που μου έχουν δοθεί αφορούν τα έσοδα από τα διαρκείας, τα εισιτήρια των δύο εντός έδρας αγώνων και από μια μικρή χορηγία. Παραστατικά δαπανών μας έχουν δοθεί για ένα ποσό περίπου το ίδιο. Παραστατικά τα οποία έχουν εκδοθεί δεν έχουμε άλλα. Έχουμε ζητήσει και πολύ καλά θα κάνει μας τα φέρει ο κ. Γαλανός. Είχαμε μια ανοχή 20-25 μέρες από τότε που άρχισε το πρωτάθλημα. Όλα τα παραστατικά έπρεπε να δίδονται στον ΑΣ κάτι τέτοιο το έχουμε ζητήσει κατά επανάληψη. Παραστατικά στο όνομα της εταιρείας του δεν μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε».

To Top