ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Άρη

Επιστροφή στο γήπεδο για την κιτρινόμαυρη ομάδα. Οι εξελίξεις στο θέμα της διαιτησίας μπορεί να προκαλέσουν την αναβολή της 14ης αγωνιστικής, όμως ο Άρης οφείλει να προετοιμαστεί ανεξάρτητα από αυτό με ορίζοντα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Χθες ήταν ημέρα αποφόρτισης και το σημερινό ραντεβού στο γήπεδο είναι για το πρωί, στο Νέο Ρύσιο.

Το παρών αναμένεται να δώσουν κανονικά οι Νταρίντα, Τζούρασεκ, ενώ ο Άκης Μάντζιος μετράει την απώλεια του Παναγίδη.

Να σημειωθεί ότι χθες ο Βερστράτε, που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ, λόγω τιμωρίας, αλλά και όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμά τους (θεραπεία και ατομικό) στο Νέο Ρύσιο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Άρη

Αφού πήραν κάποιες ανάσες χθες (03/07), έπειτα από την επιστροφή τους από τη Βουλγαρία, οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν σήμερα (04/07) στο γήπεδο, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. 

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη και ο Τόλης Τερζής περιμένει σταδιακά την ένταξη των νεοαποκτηθέντων, που φτάνουν στην Ελλάδα, ώστε να δουλέψει με όσο το δυνατόν πιο πλήρες ρόστερ. 

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, εξάλλου, οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν το τέταρτο φιλικό τους παιχνίδι με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την προσεχή Κυριακή (09/07, 18:30), στο γήπεδο της Ευκαρπίας, καθώς δεν έχει “δέσει” ακόμη ο χλοοτάπητας του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Άρη και αλλαγή σελίδας

Ρεπό είχε χθες το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη. Οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν από σήμερα στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Βόλο, ο οποίος ορίστηκε για την Κυριακή 23 Απριλίου (17:30).

Οι κιτρινόμαυροι αλλάζουν σελίδα και στρέφονται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θέλοντας πετύχουν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ, προκειμένου να αποκτήσουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε ότι αφορά την εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Δεδομένη η απουσία του Μπράμπετς, ενώ μετά το Πάσχα θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για τους άλλους δυο τραυματίες, τον Ματέο Γκαρσία και του Λούκας Ρουπ.

Ο στόχος είναι να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το ματς στο Βόλο, μετά το Πάσχα δηλαδή. Είναι γεγονός ότι οι πιθανότητες, για την ώρα, δεν είναι με το μέρος τους.

Τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Γερμανός ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και πολλά θα εξαρτηθούν τις επόμενες μέρες κατά πόσο θα καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Άρη με το βλέμμα στον ΠΑΣ

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Άρη με το βλέμμα στον ΠΑΣ Γιάννινα και το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας στους Ζωσιμάδες.

Οι κιτρινόμαυροι μετά την ανώμαλη προσγείωση της ήττας από τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης το περασμένη Σάββατο, είχαν διήμερο ρεπό προκειμένου να αποφορτιστούν και να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Είναι για πρώτη φορά μέσα στο 2022 που έχουν την δυνατότητα να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Άκη Μάντζιο να στέλνει το μήνυμα για την επιστροφή στις νίκες, κόντρα σε έναν αντίπαλο, από τον οποίο γνώρισαν την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας του με 5-0!

Η ανάγκη να επιστρέψει ο Άρης στις νίκες δεδομένη για την είσοδο στα πλέι οφ, μέσα σ’ ένα κλίμα που παραμένει έντονα συναισθηματικά φορτισμένο λόγω της δολοφονίας του Άλκη.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Άρη, αναμονή για “καλά νέα” για τον Ιτούρμπε

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Άρη, αναμονή για “καλά νέα” για τον Χουάν Ιτούρμπε.

Μετά την αναβολή του χθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής, έπειτα από τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου, χθες Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα είχαν ρεπό.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για αποφόρτιση, πριν επιστρέψουν σήμερα το πρωί τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για τις προπονήσεις.

Ο Άρης τυπικά περιμένει να μάθε πότε θα οριστεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά παράλληλα κι αν θα γίνει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στην Αθήνα. Οι κιτρινόμαυροι έχουν προς το παρόν δυο κρούσματα ποδοσφαιριστών και περιμένουν τα νέα τεστ.

Παράλληλα, η προσοχή πέφτει στην επιστροφή του Χουάν Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός έκανε τις τελευταίες θεραπεία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τρέχει να προλάβει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, εφόσον τελικά γίνει το παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο. Όλοι περιμένουν τα “καλά νέα” για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό.

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες και ανάγκη για επίσημη… ενημέρωση

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το χθεσινό προγραμματισμένο ρεπό, καθώς θα υπάρχει μία μέρα ξεκούρασης ανά δύο προπονήσεις, έως ότου .ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα των μπαράζ.

Αυτό που σίγουρα θα αναμένουν με μεγάλη αγωνία οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι για το αν υπάρχει νεότερη ενημέρωση για το θέμα της ανόδου, ιδίως μετά την συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, της αντιπροσωπείας των “κιτρινόμαυρων” στην Αθήνα.

Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί -κατά πάσα πιθανότητα- με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος θα κληθεί να τους ενημερώσει πριν την έναρξη της προπόνησης για την πορεία των κινήσεων του Άρη.

Ίσως δώσει το παρών και ο ίδιος ο Άλεξ Κάλας για να μιλήσει στους παίκτες.

Η αγωνία, άλλωστε, στο “στρατόπεδο” των ποδοσφαιριστών είναι έκδηλη, καθώς θέλουν να οριστούν όσο πιο σύντομα γίνεται τα μπαράζ, ώστε να αποδείξουν ότι μπορούν έστω και μέσω αυτής της διαδικασίας να προβιβάσουν τον Άρη.

 

To Top