Επιστροφή στο μοντέλο… διαχείρισης, με το θέμα ομάδας επιχειρηματιών να αιωρείται

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ Άρης σηματοδοτεί την “επόμενη μέρα” στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αλλά και περιέγραψε η επίσημη ανακοίνωση τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, οι κίτρινοι επιστρέφουν στο μοντέλο… διαχείρισης, με το θέμα της βοήθειας από “ομάδα επιχειρηματιών” να αιωρείται.

Όπως αναφέρουμε και σε άλλο ρεπορτάζ, το “σχέδιο της επόμενης μέρας” είναι:

Α. Η διαχείριση εσόδων-εξόδων. Όπως πιστεύουν ανοιχτά πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου, μπορεί να “τρέξει” η ομάδα με τη διαχείριση, δηλαδή ότι μπορεί να «βγει» η χρονιά μέσα από τη διαχείριση των εσόδων (εισιτήρια, Nova, διαφημίσεις) της ομάδας.

Β. Αιωρείται το θέμα της βοήθειας μιας “ομάδας επιχειρηματιών” που θα βοηθήσει την προσπάθεια. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΣ σε ότι αφορά την οικονομική βοήθεια: «τώρα υπάρχουν 50.000 ευρώ και σε ένα μήνα τμηματικά θα μπουν άλλες 100.000″.

Γ. Δεν κατονομάζεται η συνδρομή του Άλεξ Κάλας, αλλά υπάρχει στην… περιρρέουσα ατμόσφαρα.  Βάσει των διαρροών που προέκυψαν, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ουσιαστικά ανοίγουν την πόρτα στον Άλεξ Κάλας, αδελφό του προπονητή του Άρη Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις ΗΠΑ, χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΑΣ θα…. δοκιμάσουν (και) αυτή την λύση, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι «δεν θα υπάρχει τελικά πρόβλημα».

«Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να αποκαλύψουν τα ονόματά τους, εμείς θα τους δοκιμάσουμε για τις υποσχέσεις που έδωσαν για καταβολές εντός μήνα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα» όπως είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ΑΣ Άρης.

To Top