“Ζωντανή” η υπόθεση Πελεκάνου, ο Άρης μελετάει και εναλλακτικές

Δεν έχει χαλάσει η ενδεχόμενη μεταγραφή του Μιχάλη Πελεκάνου στον Άρη. Οι κίτρινοι εξακολουθούν να περιμένουν την απάντηση του παίκτη, αλλά λογικό είναι να εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις για να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο. Από την πλευρά του παίκτη πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι και ο Άρης παραμένει στις επιλογές του.

Το θέμα Πελεκάνου και των εναλλακτικών λύσεων που υπάρχουν στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η απόκτησή του, έρχεται σε άμεση συνάρτηση με τις εξελίξεις στο θέμα Σκορδίλη. Αν δεν προκύψει εκεί συμφωνία με τον Κερκυραίο σέντερ, ο Άρης μπορεί να αποκτήσει παίκτη αποκλειστικά και μόνο από αυτούς που την περσινή χρονιά τελείωσαν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και το “λέτερ οφ κλίαρενς” (ελευθέρας) τους βρίσκεται στην ελληνική ομοσπονδία. Τέτοιες περιπτώσεις είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Αν αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από την FIBA, τότε ο Άρης μπορεί να αποκτήσει όποιον παίκτη θέλει. Από την στιγμή δε που διαθέτει σίγουρα 70.000 ευρώ για τον Πελεκάνο και αποφασίσει να διαθέσει τα ίδια για άλλον παίκτη, τότε είναι βέβαιο ότι θα βρει πολύ καλές περιπτώσεις παικτών από την αμερικανική (κυρίως) ή την κοινοτική (δευτερευόντως) αγορά.

To Top