Η… άστατη ζωή του Γκονσάλβες

Με την έλευση του Γιώργου Δώνη στον ΑΠΟΕΛ τον Νοέμβριο του 2013 έπεσαν ουσιαστικά και οι τίτλοι τέλους της ενεργής παρουσίας του Ισμαέλ Γκονσάλβες στους πρωταθλητές Κύπρου.

Του παίκτη, δηλαδή, για τον οποίον οι φήμες θέλουν τον Άρη να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τις τελευταίες ώρες, παρότι δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη… Το συμβόλαιο του υψηλό και τα νυχτοπερπατήματα του πολλά, δεδομένα που δεν περνάνε απαρατήρητα από το μυαλό των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Η… άστατη ζωή του Πορτογάλου φορ αποτέλεσε την βασική αιτία για την οποία τέθηκε εκτός ομάδας, σε μία περίοδο μάλιστα που ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπιζε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Αυτό δεν εμπόδισε τον Γιώργο Δώνη που έδειξε να εμμένει φανατικά στην αρχική του απόφαση, έχοντας ταυτόχρονα και την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης.

Ο κόσμος στην Κύπρο είναι μικρός και τα νυχτοπερπατήματα του Ισμαέλ Γκονσάλβες δεν ήταν δύσκολο να μην φτάσουν στα αυτιά του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος είχε βάσιμες αποδείξεις ότι ο παίκτης ξενυχτούσε σε μία περίοδο που βρισκόταν στο ιατρικό δελτίο και απουσίαζε από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Δεύτερη ευκαιρία δόθηκε, ωστόσο υπέπεσε σε νέο πειθαρικό παράπτωμα κατά την διαμονή του ΑΠΟΕΛ στη Φρανφούρτη. Ο Πορτογάλος παρέα με τον συμπαίκτη του Έλντερ Καμπράλ, κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, γινόμενοι αντιληπτοί από τον σύλλογο.

Ο 23χρονος έμεινε οριστικά εκτός ομάδας με το ΑΠΟΕΛ να ενημερώνει την Ρίο Άβε πως δεν επιθυμεί να συνεχιστεί ο δανεισμός του, με τον ίδιο να καταλήγει μετά από λίγες μέρες στη Βέροια, όπου και ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν.

To Top