ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αλλαγή στάσης του Μπαργκάν και η χρήσιμη συμβολή…

Τις τελευταίες μέρες, βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς κανείς δεν ήξερε αν θα παραμείνει ή όχι στον Άρη, μέχρι να συναντηθεί με τους Δημήτρη Σπανό και Παύλο Μυροφορίδη, όπου δόθηκαν οι απαιτούμενες εξηγήσεις.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο 28χρονος εξτρέμ αντιλήφθηκε την λανθασμένη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα και δείχνει αποφασισμένος να αντιστρέψει το κλίμα προς το πρόσωπό του.

Ξέρει ότι πήρε την τελευταία του ευκαιρία και όσοι βρίσκονται στο περίγυρό του, έχουν αντιληφθεί πως δεν θέλει να την σπαταλήσει. Διότι αυτομάτως κάτι τέτοιο θα σημάνει και το τέλος του από τον Άρη.

Μάλιστα, στο ότι παρέμεινε στην ομάδα, καθοριστική συμβολή, σε ρόλο «πυροσβέστη», είχε ο Σίμος Ορφανίδης, στενός συνεργάτης του Θοδωρή Καρυπίδη στην ΠΑΕ. Βοήθησε στο να αντιληφθεί ο παίκτης το πόσο σημαντικό είναι να αλλάξει συμπεριφορά, όπως και να του δοθεί από πλευράς προπονητή, μία τελευταία ευκαιρία.

Πλέον, όλα αυτά είναι παρελθόν και το σημαντικότερο από εδώ και στο εξής, είναι ο ποδοσφαιριστής να αποδείξει με την παρουσία του μέσα στις τέσσερις γραμμές, πως καλώς του δόθηκε αυτή η ευκαιρία.

 

 

To Top