ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση των δευτεραθλητών! Ο Άρης πληρώνει τα “εγκλήματα” και την διοικητική ανυπαρξία των τελευταίων μηνών!

Αρνητική ήταν η απόφαση της ΕΠΟ παρά την αρχική συγκρατημένη αισιοδοξία του Άρη και των υπόλοιπων δευτεραθλητών της Γ΄εθνικής.

Οι κίτρινοι προσπάθησαν να σώσουν την παρτίδα στις… καθυστερήσεις, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι το “παιχνίδι” χάθηκε όταν όλο το καλοκαίρι παρουσίαζαν οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες, επικαλούμενοι το δήθεν plan B, ενώ επί της ουσίας δεν έκαναν την παραμικρή ουσιώδη ενέργεια προς το συμφέρον του συλλόγου.

Ακόμη και την ύστατη ώρα και ενώ έγινε μια προσπάθεια για την νομική δικαίωση του Άρη, οι κίτρινοι αποδείχθηκε ότι πληρώνουν ακριβά το μάρμαρο της διοικητικής ανεπάρκειας των τελευταίων μηνών, ειδικά από τη στιγμή που αγωνιστική η ομάδα απέτυχε το αυτονόητο: την απευθείας άνοδο στη Football League.

Η απορριπτική απόφαση της ΕΠΟ έχει ως εξής, όπως αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της Ομοσπονδίας:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ’ αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείαςτων σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε Καραϊσκάκης, Α.Ε Κηφισιάς και Α.Π.Ο Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ΄ άριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ”.

To Top