ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η Λας Πάλμας επέλεξε τον Πέπε Μελ, ο Πάκο Ερέρα στην… τροχιά των κιτρινόμαυρων

Η Λας Πάλμας επέλεξε οριστικά τον Πέπε Μελ για προπονητή την επόμενη χρονιά, είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία και πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να προχωρήσουν πιο άμεσα οι διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Πάκο Ερέρα.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν βασικός υποψήφιος για την Λας Πάλμας μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ της ΑΕΚ και τον Πέπε Μελ, στον οποίο και τελικά δόθηκε το χρίσμα.

Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα Canarias 7 αναφέρει: “Τέλος των συζητήσεων. Ο Πέπε Μελ θα είναι ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας. Θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με όρο ανανέωσης για ακόμα έναν. “Δεν θα υπάρχει καλύτερα αμειβόμενος προπονητής στη Σεγκούντα από τον Μελ την επόμενη χρονιά”, ανέφερε στέλεχος της Λας Πάλμας στο “Canarias 7”.

Αυτή η εξέλιξη ανοίγει τον δρόμο για την επίσπευση των συζητήσεων του Άρη με τον Πάκο Ερέρα, ο οποίος την δεδομένη χρονική περίοδο δεν έχει άλλη πρόταση από την πατρίδα του και είναι θετικός στην προοπτική να εργαστεί στο εξωτερικό και δη στον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα.

To Top