Ικανοποίηση στον Άρη μετά το ραντεβού με τον Κοντονή, βήμα-βήμα για να επικρατήσει η νομιμότητα

Η συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, αλλά και τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό στην Αθήνα, άφησε ικανοποιημένη την αντιπροσωπεία του Άρη, κάτι που φάνηκε τόσο από τις δηλώσεις του Άλεξ Κάλας, όσο και από τις τοποθετήσεις των νομικών που πήραν μέρος.

Τα χαμογελαστά πρόσωπα και το θετικό κλίμα που τονίστηκε ότι υπήρξε, περιγράφει μαζί με τις δηλώσεις το πλαίσιο αυτής της ικανοποίησης.

“Ο Άρης ζητάει να εφαρμοστεί 100% η νομιμότητα. Δεν ζητάμε χάρη. Ζητάμε να μην γίνει παρέκκλιση από τους ισχύοντες κανονισμούς, οι οποίοι προβλέπουν ότι σε περίπτωση που υπάρξουν θέσεις στη Football League, αυτές πρέπει να καλυφθούν από την Γ΄Εθνική”. Αυτό είναι το στίγμα της φιλοσοφίας του Άρη και αυτό εκφράστηκε και στην αθλητική ηγεσία.

Ο Κοντονής αναφέρθηκε στην αυτονόητη εφαρμογή της νομιμότητας, την ώρα βέβαια που κανείς στην (ειδικά) ποδοσφαιρική Ελλάδα δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στο… Ευαγγέλιο.

Από κει και πέρα, βέβαια, υπάρχει το διαδικαστικό θέμα και κυρίως το ζήτημα του χρόνου. Ο Κάλας μίλησε για ένα διάστημα 15-30 ημερών και γίνεται άμεσα κατανοητό ότι αυτή τη στιγμή ο χρόνος δεν είναι “σύμμαχος”, μια και ο Άρης επιθυμεί να γίνουν το συντομότερο δυνατό τα μπαράζ, έστω και προληπτικά.

Οι κίτρινοι θα προχωρήσουν βήμα-βήμα, όπως τονίζουν στην Αλκμήνης, με μοναδικό στόχο στο τέλος να πετύχουν την άνοδο μέσω των αγώνων μπαράζ.

To Top