ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ιωαννίδης: «Ο Άρης μπορεί να γίνει ξανά μεγάλος!»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έδωσε το παρών στα εγκαίνια του Μουσείου Μπάσκετ της ομάδας και μίλησε τόσο για το παρελθόν, όσο και για το παρόν και το μέλλος του Άρη.

«Ο Άρης έχει καταφέρει να βάλει την πορτοκαλί την μπάλα σε όλα τα σπίτια. Επομένως αυτό το Μουσείο έπρεπε να έχει γίνει πιο νωρίς. Η ιστορία πρέπει να γράφεται και να μένει. Την ιστορία πρέπει να τη σέβεσαι για να σε σέβεται!», τόνισε αρχικά.

Επίσης, ερωτηθείς για το αν ο Άρης μπορεί να γίνει και πάλι αυτοκρατορία, ο Ιωαννίδης δήλωσε πως «αν υπάρχει αγάπη και γνώση, τότε μπορούν να γίνουν όλα. Γιατί είναι άλλο να είμαι εδώ, γιατί έχει κόσμο, και άλλο είναι η ψυχή μου να είναι εδώ! Όταν πραγματικά η ψυχή είναι εδώ και επειδή πρόκειται για ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να δώσουν και χρήματα και ν΄ ανέβει η ομάδα, τότε όλα μπορούν να γίνουν…».

Όσον αφορά στα δικά του εκθέματα που υπάρχουν στο Μουσείο του Άρη, μεταξύ των οποίων και το περίφημο σακάκι του, που φορούσε σε όλους τους μεγάλους αγώνες της δεκαετίας του ΄80, ο ίδιος δήλωσε χαμογελώντας: «Είναι ένα σακάκι, το οποίο φορούσα. Για τον Άρη σημαίνει πολλά και για μένα λέει πολλά…».

Τέλος, ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε και τον απολογισμό του, λέγοντας πως «εγώ έπαιξα μπάσκετ 19 χρόνια στον Άρη. Έχω βάλει 5.000 πόντους, μείον 30…. Επομένως, είμαι ο 2ος σκόρερ μετά τον Γκάλη όλων των εποχών, ενώ έχω διατελέσει και εννιά χρόνια προπονητής, κατακτώντας 13 τίτλους».

To Top