ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Καζάνι» που βράζει ο Άρης με τον ΑΟ Θήρας!

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Άρη με την αντιμετώπιση, που έτυχαν από τους ιθύνοντες του ΑΟ Θήρας με αφορμή το μεταξύ τους παιχνίδι το προσεχές Σάββατο 9/1 στις 16:00 στο νησί της Σαντορίνης.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν οι «κίτρινοι» πληροφορήθηκαν πως, εξαιτίας της απεργίας στα αεροδρόμια όλης της χώρας την Παρασκευή 8.1, δεν θα μπορούσαν να μεταβούν στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Εν συνεχεία, απέστειλαν αίτημα στην ΕΟΠΕ, με το οποίο και ζητούσαν τη μετάθεση της έναρξης του αγώνα κατά τρεις ώρες (δηλαδή στις 19:00), προκειμένου να ταξιδέψουν το πρωί του Σαββάτου για την Σαντορίνη.

Από την πλευρά τους, ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν έκαναν δεκτό το αίτημα του Άρη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας «γολγοθάς», ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα.

Οι «κίτρινες», λοιπόν, αναγκάστηκαν ν΄ αλλάξουν την τελευταλία κυριολεκτικά στιγμή τα εισιτήρια και να ταξιδέψουν σήμερα το απόγευμα για τις Κυκλάδες, όμως, τα προβλήματά τους δεν σταματούν εκεί, αφού τις περίμενε μία ακόμα έκπληξη.

Με δεδομένο ότι η αποστολή του Άρη θα βρίσκονταν στο μέρος διεξαγωγής του αγώνα δύο ημέρες πριν την τέλεση αυτού, οι Θεσσαλονικείς, όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, ζήτησαν να κάνουν προπόνηση σήμερα στις 22:00 και αύριο δύο ώρες, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το αίτημά τους, ωστόσο, έπεσε στο κενό, αφού οι γηπεδούχοι δεν το έκαναν (και πάλι) δεκτό, απαντώντας πως το γήπεδο θα είναι διαθέσιμο για τις «κίτρινες» το Σάββατο 12:00-13:00, τρεις ώρες, δηλαδή, πριν την έναρξη του ματς.

To Top