Καθοριστικός Μήτογλου και νίκη για το Γουέικ Φόρεστ στην ελληνική βραδιά! (photos)

Το Γουέικ Φόρεστ έδωσε τέλος στο σερί τριών ηττών που είχε και το οφείλει αρκετά στον Κώστα Μήτογλου, ο οποίος με εύστοχο τρίποντο στο φινάλε έβαλε την ομάδα μπροστά στο σκορ, παρότι είχε βρεθεί πίσω με 9 πόντους.

Ο Μήτογλου είχε 8 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 τάπα σε 21 λεπτά συμμετοχής και το Γουέικ Φόρεστ κέρδισε το Πίτσμπουργκ με σκορ 69-66.

Για χάρη του πρώην παίκτη του Άρη το Γουέικ Φόρεστ είχε οργανώσει ελληνική βραδιά. Την ώρα που ευστόχησε στο τρίποντο ξέσπασε και σε μια γωνιά του γηπέδου κυμάτιζαν από τους πανηγυρισμούς Ελλήνων οι ελληνικές σημαίες! “Ήταν υπέροχη η ελληνική βραδιά. Είχα την υποστήριξη φίλων μου. Πολλοί φίλαθλοι, ελληνικές σημαίες, αισθάνθηκα ότι ήμουν σπίτι μου. Ήταν κάποια ξαδέλφια μου που ζουν εδώ, η οικογένειά μου με έβλεπε στην τηλεόραση και είναι περήφανοι για μένα”, είπε ο Μήτογλου, του οποίου το σουτ είναι η κορυφαία στιγμή της νίκης του Γουέικ Φόρεστ στο σάιτ του πανεπιστημίου, γι’ αυτό άλλωστε και ο τίτλος του άρθρου για τον αγώνα είναι ο ανάλογος: “Δώστε την (μπάλα) στον Έλληνα…”.

Την Τετάρτη ο Μήτογλου και οι συμπαίκτες του αγωνίζονται εκτός έδρας με το Ντιουκ του Μάικ Σιζέφσκι.

To Top