ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλύπτει τα “θέλω” του Ερέρα για τον φορ ο Χάμσα Γιουνές…

Εξ΄αρχής η μεταγραφική αναζήτηση του Άρη είχε ένα πλάνο πάνω στο οποίο θέλουν να πορευτούν μέχρι τέλους οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων”, αποφεύγοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τις αποκλίσεις από αυτό, ως προς τις τελικές αποφάσεις.

Ο Πάκο Ερέρα είχε ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού που να μπορεί άμεσα να βοηθήσει την ομάδα και να διαφέρει ως σωματότυπος από τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Θωμά Ναζλίδη. Με λίγα λόγια έψαχνε μία επιλογή που να “ψήλωνε” λίγο ακόμα την ομάδα.

Επί της ουσίας έναν ψηλό φορ, που να έχει όμως και την άνεση να παίζει με τη μπάλα χαμηλά, προκειμένου να μπορεί να έχει καλύτερη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Γι αυτό και επιλέχθηκε ο Χάμσα Γιουνές ως νο1 “στόχος”.

Ο Τυνήσιος και το ύψος έχει (1.86) αλλά και τη δυνατότητα να παίζει τη μπάλα με άνεση στα πόδια. Παράλληλα είναι ένας παίκτης που στη μία και μοναδική του σεζόν στην Ελλάδα, ανακηρύχθηκε δεύτερος σκόρερ με 17 τέρματα!

Δεν είχε την παραμικρή δυσκολία πρόπερσι, την σεζόν 2016/17, οδεύοντας στα 31 του να προσαρμοστεί άνετα και να αποδώσει στο έπακρο σε ένα πρωτάθλημα ξένο γι αυτόν.

Ο 32χρονος πλέον φορ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Άρη για την επίθεση. Η οικονομική υπέρβαση θα γίνει και στην περίπτωσή του, καθώς το κασέ του είναι υψηλό, ωστόσο, υπάρχει η πεποίθηση πως με την απόκτησή του μειώνεται το ρίσκο συγκριτικά με την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή.

To Top