Κατέληξε στην ενδεκάδα ο Κάμπος-Που έριξε το βάρος ενόψει Καβάλας…

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί,ωστόσο από χθες ο Πάουλο Κάμπος έχει καταλήξει στα βασικές του επιλογές ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο 57χρονος τεχνικός είχε αποφασίσει εδώ και μέρες για τους παίκτες που θα συνθέσουν την βασική ενδεκάδα και από τη στιγμή που δεν αντιμετώπισε προβλήματα αυτούς και θα παρατάξει.

Ουσιαστικά, από την αρχή θα αγωνιστούν όσοι έπαιξαν και στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρώτο ημίχρονο. Κάτω από την εστία ο Καρατζιοβαλής και μπροστά του οι Φερνάτες-Γιαννίτσης. Αριστερά και δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστούν αντίστοιχα οι Λιόλιος και Γκίνο. Δίδυμο στο χώρο του κέντρου οι Γκόλιας-Προβατίδης και στις πτέρυγες οι Ατματσίδης (δεξιά) και Παπαδόπουλος (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης ο Καπνίδης και σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο δίπλα του ο Μάουρο Πόι.

Σε περίπτωση που ο Γιαννίτσης δεν μπορέσει να αγωνιστεί λόγω των ενοχλήσεων στη μέση(θα αποφασισθεί σήμερα), στην άμυνα θα επιστρέψει ο Γκόλιας και την θέση του στο κέντρο θα πάρει -κατά πάσα πιθανότητα- ο Λεμονής.

Από εκεί και πέρα, ο βραζιλιάνος έριξε το βάρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στις γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση αλλά και στις στημένες φάσεις.

Η άμυνα του Βυζαντίου δεν φημίζεται για την ταχύτητα της και το ύψος της γεγονός που ο Κάμπος θέλει να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του.

To Top