“Κλείδωσε” σε τετ α τετ με τον δικηγόρο: επιταγή Γαλανού σε Κόκε – Περίεργα τηλεφωνήματα στον Ισπανό από… Θεσσαλονίκη!

Το θέμα των εγγυήσεων του Σέρχιο Κόκε είναι ξεκάθαρο, όπως έχει διατυπωθεί στις συχνές συζητήσεις με τον Ισπανό επιθετικό, τον δικηγόρο του και τον άνθρωπο που τον εκπροσωπεί στη Θεσσαλονίκη.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη θα καταβάλλει το 30% της συμφωνίας σε μετρητά ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό συμφωνήθηκε να αποδοθεί μέσω μερικής εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στον παίκτη. Το ποσό που θα δοθεί στον ποδοσφαιριστή είναι της τάξης του 15% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αφορά την τελευταία δόση του Ιουνίου.

Με απλά λόγια, η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα έχει ήδη απορροφηθεί για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας στην προσπάθεια της να ανέβει στην επόμενη κατηγορία, αλλά και στον ΑΣ Άρης, ο οποίος άλλωστε εισέπραξε ήδη στην πρώτη δόση κανονικά το συμφωνηθέν ποσοστό. Σύμφωνα με τα όσα βεβαιώνουν οι άνθρωποι του ΑΣ Άρης ήδη εκταμιεύτηκε ένα ποσό της τάξης των 7.000 ευρώ για τα τμήματα του συλλόγου!

Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, μέχρι δηλαδή να γίνει προσωρινή διοίκηση ειδικού σκοπού στον Ερασιτέχνη Αρη εξάμηνης θητείας δεν μπορεί να υπογραφεί η εκχώρηση.

Για το μικρό-κενό αυτό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, προκειμένου να “τρέξει” το θέμα της συμφωνίας με τον Κόκε, ο Γιώργος Γαλανός είχε και χθες νέο ραντεβού με τον δικηγόρο του Ισπανού και παράλληλη συνομιλία με τον ίδιο. Σε αυτό “κλείδωσε” η δέσμευση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, σύμφωνα με την οποία θα δώσει προσωπική επιταγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία αυτή συνομιλία, ο Κόκε αναφέρθηκε σε… “περίεργα” τηλεφωνήματα που δέχθηκε από τη Θεσσαλονίκη, από ανθρώπους, οι οποίοι επιχείρησαν να τον… αποθαρρύνουν στην απόφαση του να επιστρέψει στον Άρη! 

To Top