Κοινή ανακοίνωση εννιά υποψήφιων με αιχμές και ερωτήματα!

Ανακοίνωση εξέδωσαν εννιά υποψήφιοι στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών Άρη, μέσα από την οποία εκφράζουν απορίες για την κοινή ανακοίνωση των “έξι” πριν από λίγες ώρες.

Η ανακοίνωση των εννιά αναφέρει:

“Με αφορμή την από 29 Ιουνίου δημόσια τοποθέτηση των έξι συνυποψηφίων μας, όπου με έκπληξη διαπιστώσαμε την επιλεκτική δήλωση θέσεων ομόφωνης ταύτισης, εκφράζουμε την απορία για τον αποκλεισμό του συνόλου των συμμετεχόντων στο ΚΟΙΝΟ ψηφοδέλτιο, από την προσυπογραφή μας στις συγκεκριμένες θέσεις γενικής ταύτισης.

Οι 9 υποψήφιοι χαιρετίζουμε τις συγκεκριμένες θέσεις, (για τις οποίες δηλώσαμε κατʼ επανάληψη ο καθένας από εμάς ότι από αυτές εμφορούμαστε), καταθέτουμε ωστόσο την αντίθεση μας στην πρακτική που ακολουθήθηκε. Στο ζητούμενο κλίμα γενικής συσπείρωσης, τέτοιες κινήσεις προσχηματικής ενότητας, όπως αυτής που εκφράζετε μέσω αποκλεισμού θέσεων κοινής αντίληψης, καλούμε τους έξι συνυποψηφίους μας να δηλώσουν ευθαρσώς αν η συγκεκριμένη ανακοίνωση τους (υπό) δηλώνει συγκρότηση παράταξης εντός του ενιαίου ψηφοδελτίου της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Σε μία ταύτη περίπτωση, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να υπενθυμίσουμε στους συγκεκριμένους έξι συνυποψηφίους μας, ότι μία τέτοια θέση αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του καταστατικού της Κοινωνίας Μελών”.

Γαβριηλίδης Πέτρος

Γεωργιάδης Κώστας

Γκαμάγκας Κώστας

Γρόλλιος Άγγελος

Καραχάλιος Νίκος

Κωνσταντίνου Γιάννης

Ματθαίου Νικήτας

Σκόρδας Λάμπρος

Τατάκης Δημήτρης

 

To Top