Κουζούνιας: “Στόχος η Football League, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έσοδα για να λειτουργήσουμε”

Tο μέλος της (νέας) διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κουζούνιας μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την κατάσταση στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την παρουσία μελών της διοίκησης στην χθεσινή προπόνηση: «Έπρεπε να γίνει αυτή η συνάντηση καθώς δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Τους τονίσαμε ότι είμαστε εδώ και μετά από δέκα ημέρες θα τους καταθέσουμε το πλάνο μας για να δούμε τί θα γίνει με τα οφειλόμενα».

Για την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Άρης τη νέα σεζόν: «Η προσπάθεια που γίνεται είναι για να παίξουμε στην Φούτμπολ Λιγκ. Γνωρίζουμε ότι αυτό απαιτεί περισσότερα χρήματα και πάνω σε αυτό δουλεύουμε ώστε να δημιουργήσουμε έσοδα για να λειτουργήσουμε».

Για την συζητήσεις με εξωδιοικητικούς παράγοντες: «Είμαστε μόλις μερικά 24ωρα στην διοίκηση και είχαμε μονάχα κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις. Από εβδομάδα θα μιλήσουμε με ορισμένους ανθρώπους για να δούμε πως μπορεί να βοηθήσει ο καθένας και από ποιο πόστο».

Για το άρθρο 99 και τις ακαδημίες: «Το θέμα του άρθρου 99 το χειρίζεται ο κ. Στεφανίδης. Εγώ είμαι στο κομμάτι των ακαδημιών για τις οποίες δεν ενδιαφέρθηκε κανείς μέχρι σήμερα. Οι ακαδημίες είναι το μέλλον του συλλόγου και θα προσπαθήσουμε να είναι υγιείς. Τα παιδιά των ακαδημιών είναι το μέλλον του Άρη και πρέπει να τα διαχειριστούμε σωστά»

To Top