Κούγιας: “Σας παραπλάνησα… Σε λίγες μέρες έρχεται και η δεύτερη βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου”

Ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε ότι υποκρίθηκε αλλά βγήκε σοφότερος, αναφορικά με την… μετακόμιση της Παναχαϊκής

«Ειδήσεις» έβγαλε η ομιλία του Αλέξη Κούγια στην πρώτη συγκέντρωση της Παναχαϊκής για τη νέα σεζόν, καθώς ανέφερε μεταξύ άλλων πως αναφορικά με την «μετακόμιση» της ομάδας ήταν μια προσπάθεια δική του να υποκριθεί από την οποία βγήκε σοφότερος!

«Θέλω να σας αποκαλύψω ότι όλο αυτό το διάστημα σας παραπλάνησα, ότι θα φύγει η ομάδα από την Πάτρα, ότι θα πάει στο Αιγάλεω, ότι θα είναι μια ομάδα που θα κάνει προσπάθεια να επιβιώσει στην κατηγορία. Πήρα την απόφαση αυτή για να μετρήσω συμπεριφορές συνεργατών μου, συμπεριφορές ποδοσφαιριστών αλλά και πόσο μετράει η ομάδα στην Τρίτη πόλη της Ελλάδος. Υποκρίθηκα και βγήκα σοφότερος, αφού πλέον ξέρω τα πάντα, ξέρω συμπεριφορές, ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο καθένας και πλέον είμαι ένας άλλος Αλέξης Κούγιας. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό ότι η Παναχαϊκή θα παίξει σε άλλη πόλη και ότι δεν θα είμαι εγώ πρόεδρος αυτής της ομάδα. Μέτρησα συμπεριφορές μετά τις κατάπτυστες ενέργειες και ανακοινώσεις της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και η απόφαση μου είναι όσο μπορώ να ζήσω και να βγάζω λεφτά από τη δικηγορία εγώ και η οικογένεια μου θα σηκώνουμε όλο το οικονομικό βάρος της Παναχαϊκής και θα είμαστε στην ομάδα» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Ξεκινάει μια χρονιά που στην Παναχαϊκή θέλουμε να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε τις προηγούμενες σεζόν αφού μας το έκλεψε η εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου. Από τις 30 Μαρτίου δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μην σκέφτομαι αυτή την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή είναι ομάδα που διδάσκει καθαρότητα στο ποδόσφαιρο και θέλω σε κάθε μας παιχνίδι το γήπεδο να είναι γεμάτο και να γίνεται ουσιαστικά μια ποδοσφαιρική γιορτή γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα που να μπήκε μπροστά για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από την εγκληματική οργάνωση. Σε λίγες ημέρες έρχεται και η δεύτερη βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην επικαιρότητα και θα αποκαλυφθούν πολλά. Θέλω να εξάρω τη συμπεριφορά και την ποδοσφαιρική νοοτροπία των Ντα Κόστα, Μπαλού, Γκαντιάγκα, Βαγγελόπουλου που ποτέ δεν θέλησαν να φύγουν από την Παναχαϊκή αλλά σας δούλεψαν όλους. Όλοι οι παίκτες είναι εδώ δίπλα στην ομάδα και κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει».

To Top