Κρίσιμη συνάντηση με τον γ.γ. της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν για τις μεταγραφές!

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η αυριανή ημέρα για τον Άρη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης θα έχει συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του απαγορευτικού μεταγραφών!

Ο Πάτρικ Μπάουμαν, ισχυρός άνδρας του παγκόσμιου μπάσκετ, θα βρίσκεται στην Αθήνα, για να παρακολουθήσει την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος “3on3”. Στο περιθώριο της παρουσίας του στην Αθήνα, έχει προγραμματιστεί με μεθοδικές ενέργειες από τον κ. Βασιλακόπουλο, συνάντηση με τον Λευτέρη Αρβανίτη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της άρσης του απαγορευτικού των μεταγραφών για τον Άρη. Θα αναλυθούν στον κ. Μπάουμαν όλες οι προσπάθειες που γίνονται από τη νέα διοίκηση ως προς τους διακανονισμούς των οφειλών και θα αναμένεται άμεσα να δοθεί ή όχι το “πράσινο φως”.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου αύριο οι άνθρωποι της ομάδας θα γνωρίζουν βάσει ποιου πλάνου θα κινηθούν μεταγραφικά. Αν θα ενεργοποιηθούν, δηλαδή, οι μεταγραφές των κολεγιόπαιδων (Κόλιμον, Άουτερμπριτζ, Σάιμον) ή αν θα γίνει στροφή στην απόκτηση παικτών που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα την περσινή χρονιά.

 

To Top