Κωνσταντινίδης: « Από το καλοκαίρι ήθελα να έρθω»

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova για την μεταγραφή του στον Άρη.

Αναλυτικά:

-Βασίλη, ήταν γραφτό να ντυθείς στα κίτρινα; Η δική σου μεταγραφή πέρασε από χίλια κύματα. Ξεκίνησε καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε χειμώνα!
« Ναι ήταν τελικά γραφτό να έρθω! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του κ. Καλαϊτζίδη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι το πώς θα βοηθήσω την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είναι τιμή και για μένα, αλλά και για κάθε ποδοσφαιριστή να μπορεί να εκπροσωπεί αυτόν τον μεγάλο σύλλογο».

-Εσύ, μετά το ”ναυάγιο” του καλοκαιριού, έφυγες για την Δόξα, αλλά απ΄ ότι φαίνεται ποτέ δεν έβγαλες από το μυαλό σου τον Αρη!
« Ναι, γιατί ο κάθε ποδοσφαιριστής αποζητά το κάτι παραπάνω. Ο Αρης, μπορεί να είναι στη Γ΄ Εθνική, μπορεί να θέλει στήριξη και βοήθεια, αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Δεν κρύβω πως είχα στόχο από το καλοκαίρι να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα και αυτός ο στόχος πραγματοποιήθηκε!».

-Ο κόσμος περιμένει από σένα γκολ, πολλά γκολ. Μπορείς να του τα υποσχεθείς;
« Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Τώρα, το αν θα βάζω εγώ τα γκολ ή κάποιος άλλος δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Σημασία, λοιπόν, έχουν οι βαθμοί, ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

-Πως σε υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες σου;
« Συνάντησα άριστη συμπεριφορά απ΄ όλους και τους ευχαριστώ για αυτό. Υπάρχει επαγγελματισμός και σοβαρότητα. Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση και από εκεί και πέρα ζώντας περισσότερο στην ομάδα θα μπορούμε να πούμε πιο πολλά».

-Ο Αρης θα περάσει «τρένο» την κατηγορία, όπως θέλει ο κόσμος του;
«Πρέπει να την περάσει. Την λέξη ”τρένο” πάντως δεν θα την χρησιμοποιούσα εγώ. Εντός έδρας ο Αρης παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οι δυσκολίες είναι εκτός έδρας, λόγω ίσως και των γηπέδων τα οποία δεν επιτρέπουν να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει. Νομίζω ότι θα γίνει ”πόλεμος” στα εκτός έδρας παιχνίδια για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς».

-Εσύ, επειδή έχεις δει κάποια παιχνίδια του Αρη. Εχεις, όντως, διαπιστώσει πρόβλημα στο γκολ;
« Θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν δημιουργούνταν ευκαιρίες. Από τη στιγμή που υπάρχουν ευκαιρίες, είναι θετικό. Μετά επέρχεται η ικανότητα του ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να μπει το γκολ».

To Top