Μέλκας: «Κάνουμε μία νέα αρχή»

Η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ συνεχίζεται την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου με την σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στις 19:00 στη Μίκρα, που, μάλιστα, θα είναι τηλεοπτική (Novasports-4).

Μάλιστα, το ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο θα κάνει ο Γιάννης Μέλκας, που ανέλαβε μόλις πριν από μία εβδομάδα τα ηνία του συλλόγου. Επίσης, νέο πρόσωπο στο ρόστερ του Άρη θα είναι και ο Μίκαελ Καμίνσκι, ο οποίος κατά τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στην ομάδα, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Ωστόσο, το αν θα προλάβει να δώσει τελικά το παρών θα ξεκαθαρίσει αύριο το πρωί, αφού οι ιθύνοντες των «κίτρινων» τρέχουν να τακτοποιήσουν όλες τις διαδικασίες για να εκδοθεί το δελτίο του.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μέλκας δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Λίγκας για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Κάνουμε μία νέα αρχή. Δεν υποστηρίζω πως δεν υπάρχουν προβλήματα στο τμήμα, αλλά για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα σαν ομάδα πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας. Θέλουμε τη νίκη για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να απομακρυνθούμε τουλάχιστον από τις δύο τελευταίες θέσεις», για να προσθέσει ότι: «Ο Εθνικός έχει αξιόλογη ομάδα με δυνατό σερβίς και δυνατή επίθεση. Αν καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα δύο βασικά ατού του θα μπορέσουμε να τον πιέσουμε. Ο αγώνας θα κριθεί στο μπλοκ άμυνα και περιμένω να είναι αμφίρροπος. Παίζουμε και στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».

To Top