Μανωλόπουλος: “Ήρθα για να διορθώσω το λάθος που έκανα στα 16 μου!”

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε πως… διόρθωσε ένα λάθος 11 χρόνια πριν, όταν δεν είχε υπογράψει στον Άρη!

Στις δηλώσεις του στο σάιτ της ΚΑΕ τόνισε πως “με 11 χρόνια καθυστέρηση φοράω τη φανέλα του Άρη. Ήρθα για να διορθώσω το λάθος που έκανα όταν ήμουν 16 χρονών. Με τον ερχομό μου στον Άρη ελπίζω σε μια καινούργια καριέρα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα δώσω ό,τι έχω για να τους δικαιώσω και εύχομαι να προσφέρουμε στο λαό του Άρη πολλές χαρές στις δύσκολες ώρες που περνάει”.

Αναφορικά με τη σεζόν που έρχεται ο 27χρονος φόργουορντ δήλωσε: “Όπως έχει ορίσει και η διοίκηση, πρώτος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση και πάνω σ’ αυτό το πλάνο πορευόμαστε όλοι. Ο στόχος οριοθετείται από τη διοίκηση και τους κόουτς. Δική μας δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι μας ζητούν και να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Καλούμε τον κόσμο δίπλα μας, αρχής γενομένης από το «Nick Galis Cup». Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ώθηση μπορεί να δώσει στην ομάδα ένα γεμάτο Nick Galis Hall”.

 

To Top