“Μας έκλεψαν τα όνειρα μας… Το ΑΦΜ δεν το βλέπω ως… ταμπού”!

Tο μέλος του ΔΣ της ΚΜΑ, Λάζαρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους μπορεί να υπάρξει μέλλον στον Άρη και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Όπου και να βρίσκεται ο Άρης τη νέα χρονιά, θα είμαι εκεί. Κάθε Κυριακή θα είμαι στο γήπεδο. Νεκρός θα φύγω από το γήπεδο».

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Όταν αρχικά, κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον της ΚΜΑ, επεσήμανε πως είναι άμεσα συνυφασμένο με το μέλλον του ποδοσφαιρικού Άρη και θέλοντας και μη, θα επηρεαστεί από το τι θα συμβεί στη γενική συνέλευση της Τετάρτης.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την παραίτηση του Γιάννη Ψηφίδη από το ΔΣ της ΠΑΕ Άρης, επεσήμανε: «Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος του. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για ένα πραγματικά ανεκτίμητο στέλεχος, που είναι απαραίτητο για το αύριο του συλλόγου».

 Σχετικά με τις διεργασίες της γενικής συνέλευσης, αλλά και τις δικές του θέσεις, προσέθεσε: «Προσωπικά, είχα προτείνει να γίνει η ΓΣ στο Κλεάνθης Βικελίδης για να έχουμε όσο δυνατόν περισσότερο κόσμο. Σύντομα, θα υπάρχει επόμενη μέρα στον σύλλογο. Δεν πάει άλλο. Δεν είμαι στο μυαλό όλων των Αρειανών, αλλά εδώ και καιρό δεν είχα δαιμονοποιημένη στο μυαλό μου την ιδέα της Γ’ Εθνικής, η οποία προτείνεται τώρα.

Θέλω να πω πάντως, ότι ευελπιστώ πως θα είναι μια επιλογή, που δεν θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Από την άλλη όμως, αν ο κόσμος αποφασίσει την Τετάρτη πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θεωρώ προτιμότερο να μην πάρει αυτομάτως τα κλειδιά ο κύριος Γαλανός. Πιστεύω πως αν δοθεί λίγος περισσότερος χρόνος, θα υπάρξουν περισσότερες από μια προτάσεις. Βιασύνη για τη Γ’ Εθνική, δεν υπάρχει, το πρωτάθλημα αργεί ακόμη πάρα πολύ. Δεν το κρύβω πως νιώθω ανασφάλεια ακόμη και για τη Γ’ Εθνική, κυρίως γιατί δεν τρέχουμε από το ίδιο σημείο εκκίνησης με την ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Όποιος προκρίνει αυτή τη λύση, είναι προτιμότερο να έχει διαβεβαιώσεις πως έχει λυμένα όλα αυτά τα ζητήματα που θα προκύψουν».

 Στον επίλογό της τοποθέτησής του μάλιστα, στάθηκε και στο ενδεχόμενο αγοράς ΑΦΜ, λέγοντας: «Δεν το βλέπω ως θέμα ταμπού, όπως οι περισσότεροι. Πιστεύω πως αν ο Άρης αποκτήσει νέο ΑΦΜ, παίρνει πίσω όλα αυτά που του έκλεψαν. Άνθρωποι τόσο από μέσα, όσο και απ’ έξω. Μας έκλεψαν τα όνειρα μας και πρέπει να τα πάρουμε πίσω».

To Top