Βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές του Αυτοκράτορα! Μπουτάρης: «Διπλή η χαρά μου, γιατί είμαι Αρειανός» (photo)

Share This:

Την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Αρη για την κατάκτηση του 19ου πανελλήνιου πρωταθλήματος βράβευσε ο δήμος Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Διαβάστε στο Foxbet.gr τα αναλυτικά ρεπορτάζ όλων των αναμετρήσεων και βρείτε τα προγνωστικά των συντακτών…

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης αφού συνεχάρη τους παίκτες για την επιτυχία τους δήλωσε… διπλά περήφανος για αυτή καθώς ο ίδιος είναι οπαδός του Άρη.

«Η χαρά μου είναι διπλή γιατί είμαι Αρειανός, βέβαια οι παοκτζήδες βγάζουν σπυριά τώρα…» είπε και ξέσπασαν όλοι σε χειροκροτήματα.

«Δίνεται ένα τρομερό παράδειγμα δύναμης, πίστης και αφοσίωσης κι είστε ενεργά μέλη της κοινωνίας. Ξέρω ότι ως δήμος έχουμε θέματα με τις ράμπες στα πεζοδρόμια και είναι γαϊδούρια όσοι παρκάρουν στις ράμπες, το λέω με πλήρη συνείδηση. Οι ράμπες είναι κακοφτιαγμένες και πρέπει να γίνουν από την αρχή για να είναι εύκολες στην πρόσβαση. Να τις βάλουμε σε μια σειρά . Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου πάλι πρωταθλητές» κατέληξε ο Μπουτάρης.

Το παρών έδωσαν τα μέλη του πρωταθλητή, ενώ από πλευράς διοίκησης ήταν ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Γιάννης Ψηφίδης.

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία "ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ" στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το... μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν. Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν... σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το... ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις". Τι ταξίδι κι αυτό... Από την Εθνικής Αντίστασης και τα "ΣΠΟΡ του Βορρά", στην... αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της "Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης" το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο... "πανεπιστήμιο" των εφημερίδων "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη", εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο "Πανόραμα 86", μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον "Α103", μετά στο "Αθλητικό Μετρόπολις" με την εκπομπή "Metrosport" μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον "Α103". Στα τηλεοπτικά είχε... άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ...) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον "ΑΝΤ1", αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα... εγκλήματα τιμής, να περάσει στα... all time classic εγκλήματα των... διαιτητών και τις... απιστίες της "στρόγγυλης θεάς"! Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και "Makedonia TV" και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player. Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us