ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν αλλάζει στάση ο Άρης και μετά τη συνάντηση Λάσκαρη – Μπερτομέου! Κλίνει προς FIBA, δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση!

Δεν διαφοροποιείται η στάση του Άρη ακόμα και μετά την συνάντηση που είχε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας. Οι κίτρινοι κλίνουν προς την FIBA και το Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς αυτό πάντως να αποτελεί οριστική απόφαση…

Από την ΚΑΕ προέκυψε η πληροφόρηση για την συνάντηση που είχαν Λάσκαρης και Μπερτομέου στην Αθήνα. Αναλύθηκε στον ιδιοκτήτη του Άρη το πλάνο για την Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ, προφανώς και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συμμετοχή των κίτρινων στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας, όμως επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι.

Οι κίτρινοι εξακολουθούν να θεωρούν πως είναι καλύτερη λύση η συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι παρόντες διά του Νίκου Λάσκαρη στο Παρίσι την προσεχή Δευτέρα στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας διοργάνωσης, αλλά οριστική απόφαση δεν πρόκειται να πάρουν, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν και σε ποια διοργάνωση.

Ο Λάσκαρης προσκλήθηκε από τον Μπερτομέου στην αυριανή εκδήλωση της IMG – του μεγάλου “συμπαίκτη” της Ευρωλίγκας – και κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το παρών.

To Top