ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επίθεση κουκουλοφόρων Γερμανών και επεισόδια έξω από την Fraport Arena! Συλλήψεις και τραυματισμοί Ελλήνων! (photos)

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Fraport Arena μετά τον αγώνα Σκάιλαϊνερς-Άρης! Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ από το PRESSARIS.

Συγκεκριμένα αρκετά λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, δεκάδες κουκουλοφόροι Γερμανοί, επιτέθηκαν ξαφνικά στο χώρο σ’ ένα από τα πάρκινγκ του γηπέδου της Φρανκφούρτης, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο, τη στιγμή που αποχωρούσαν οι φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και φίλαθλοι του Άρη.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για ζημιές στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αλλά και τραυματίες, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας, με τις σειρήνες να ακούγονται για πολλή ώρα έξω από το στάδιο.

Υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες από την Ελληνική πλευρά, ότι οι Γερμανικές αστυνομικές αρχές αντί να συλλάβουν αυτούς που επιτέθηκαν, τους πραγματικούς δράστες, συνέλαβαν τελικά 16 Έλληνες φιλάθλους (κάποιοι από αυτούς ήταν από τη Γερμανία και κάποιοι από την Ολλανδία) και έναν Γερμανό, ενώ έχει ακινητοποιηθεί κι ένα βαν.

Άμεσα, οι άνθρωποι του επίσημου Άρη με την παρουσία του Μάνου Λάσκαρη και του υπεύθυνου ασφαλείας της ΚΑΕ Παύλου Μπινόπουλου έκαναν ενέργειες ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι Έλληνες, τη στιγμή που όλοι τονίζουν ότι η τυφλή επίθεση έγινε από Γερμανούς κουκουλοφόρους, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη πρόκληση, παρουσία μάλιστα δεκάδων αστυνομικών!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι περιπολικά έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της Φρανκφούρτης για να εντοπιστούν οι Γερμανοί δράστες της επίθεσης.

Στον χώρο έξω από το Fraport Arena μετέβη και ασθενοφόρο, προκειμένου οι πρώτες βοήθειες σε δυο φιλάθλους του Άρη που έχουν τραυματιστεί.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι κουκουλοφόροι ήταν οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, χωρίς να μπορούν προς το παρόν να επιβεβαιωθούν.

epeis3

 

epeis2

 

To Top