ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επίσημη (βελτιωμένη) πρόταση στον Πρίφτη, απαντάει μέσα στη βδομάδα

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση του Άρη και καλείται μέσα στην εβδομάδα να πάρει την απόφασή του για το αν την δέχεται ή όχι. 

Ο τεχνικός των κίτρινων συναντήθηκε με τον Νίκο Λάσκαρη και ανέλυσαν όλα τα δεδομένα που αφορούν την συνέχιση της συνεργασίας τους. Συζητήθηκε φυσικά το (με βελτιωμένους όρους) οικονομικό σκέλος της ενδεχόμενης νέας συμφωνίας, η οποία θα είναι στη βάση της διετούς διάρκειας (συν έναν χρόνο οπτιόν), αλλά όχι μόνο αυτό. Αναλύθηκε όλη η κατάσταση για την λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος, για το μπάτζετ που θα έχει στην διάθεσή του ο Πρίφτης, για τους συνεργάτες του.

Ζήτησε και πήρε ένα εύλογο χρονικό διάστημα 2-3 ημερών για να σκεφτεί όλα τα δεδομένα και να δώσει την απάντησή του στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Ο Πρίφτης θέλει να σκεφτεί όλα τα δεδομένα, να συζητήσει με την οικογένειά του και με καθαρό μυαλό να πάρει μια απόφαση.

Το ενδιαφέρον της Άλμπα είναι υπαρκτό, αλλά δεν έχει μετουσιωθεί σε πλήρη πρόταση συνεργασίας και είναι ένα στοιχείο που επίσης θα αναλυθεί από τον Έλληνα τεχνικό.

To Top